DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

PUBG Mobile bedava eşyalar nasıl kazanılır? Popüler mobil oyun PUBG Mobile ücretsiz skin nasıl kazanılır biliyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız bu …

19.05.2020
A+
A-

Yakın zaman önce ayrıca PUBG Mobile ayrıca de PUBG Mobile Lite yeni güncellemeler aldılar. Bu kapsamda oyun içi dinamikler de onarılmış oldu. Oyuncuların en çok sevdiği şeylerden birisi olan skinler ya da bir öteki adıyla oyunun sezonuna, temalarına yerinde hazırlanan oyun içi kıyafetler ve silahlar için birçok arama yapılıyor.

Normalde ücretli olarak sunulan bu kıyafetler zaman zaman ücretsiz hale de gelebiliyor. Birçok hoş eşya da maalesef PUBG Mobile‘ın oyun içi para birimi olan UC ile satın alınıyor. Çeşitli tabanca ve kask kaplamalarının yanında bundan başka oyun içi kozmetik ürünlerini satın almayı sağlayan bu para birimine hakiki para harcamasıyla birlikte ulaşılıyor.

Haliyle oyunun içinde ödenti ödemek istemeyen oyuncular da PUBG Mobile ücretsiz skin nasıl kazanılır? Şeklinde soruların cevaplarını araştırıyor. Bunun cevaplarından birisi ise şüphesiz ücretsiz UC almak. Google göre geliştirilen ve kullanıcıların tatbik üzerinden anket sorularını yanıtlama sistemine dayanan anket uygulaması baştan sona kazanılan krediler ile birlikte UC kazanılabiliyor.

Google’ın sunduğu bu uygulamanın adı ise ”Google Opinion Rewards”. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de de kullanıma açılan uygulamanın sadece PUBG Mobile için değil, diğer uygulamalar, oyunlar için para dağıttığı bir sistem. Uygulamanın bağlantısını buraya bırakıyoruz.

Evet ilk yöntemimiz bu şekildeydi. Geçelim ikinci yönteme: Tencent Games‘in sunduğu oyun kodlarını sıkı takip etmek. Tencent göre sık sık sunulan oyun içi kodlar oyunculara kaplamalar, renkli kozmetikler ve farklı ifadeler sağlayabiliyor. Çoğunlukla bu kodlar için elinizi tez tutmanız gerekli zira ya sınırlı vakit için sunulabiliyor veya sınırlı sayıda kişiye. Bu sebeple bu kodları sıkı takip etmek fazla önemli.

PUBG Mobile’da en iyi elde etmek için 10 strateji

“En iyi PUBG Mobile taktikleri 2020: Birinci Birim” isimli yazımız, bu oyunda ayrım yaratmanızı sağlayacak. En iyi olmaya hazır mısınız?

Bedava UC edinmek için hukuki olmayan yollar da var

Gelelim bir öteki yöntemimize; oyun içinde UC kazanmak. PUBG Mobile‘ın bonus mücadeleleri bu konuda gerçekte de tam bir UC kazanma kaynağı. Mücadelelere kadar değişen bu UC ödülleri, kullanıcıların en sık tercih ettiği yöntemlerden birisi.

Hediye kartları, Google oyun armağan kartları ve belirtilmiş görevler ile de UC fazla kolay bir ülkü geliyor. Bunların yanında Royal Pass görevlerinin tamamlanmasıyla birlikte eşsiz kaplamalar kazanabiliyorsunuz.

Sizler için sıraladığımız bu yöntemler resmi yollar. Bu devlete ait yolların yanında dahası PUBG Mobile’da arayüz satın olmak ve UC meydana getirmek için birkaç internet sitesi bulunuyor. Blog yazıları ve videolar da sizlere bu ihtiyacın karşılanmasını sağlıyor.

PUBG Mobile bedava eşyalar nasıl kazanılır? Sorusunun cevabını sizler için bu yazı ile vermiş olduk.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.