DOLAR 32,3484
EURO 35,0098
ALTIN 2.329,81
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Netflix içerikleri için şok karar!

09.08.2018
A+
A-

Ortaya çıkan son haberlere göre, Avengers Infinity War İle Ant-Man and Wasp, Netflix üzerinden yayınlanacak son Marvel filmleri olarak kalacak. Captain Marvel ile birlikte Marvel Sinematik Evreni (MCU) filmlerinin artık Disney tarafından 2019 yılının sonlarına doğru hayata geçirilecek video servisi üzerinden izlenebilir olacağı ileri sürülmüş durumda.

Bildiğiniz üzere Marvel markası Disney çatısı altında yer alıyor. Haliyle Disney, popüler Marvel süper kahramanlarını Netflix yerine kendi platformundan izlettirerek gelirleri kendisine saklamak niyetinde. Yani film haklarının üçüncü parti servislere lisanslanmasından vazgeçilecek gibi gözüküyor. Bu durumun Star Wars filmleri ve animasyonları için de yaşanabileceği hakkında geçtiğimiz dönemde çeşitli açıklamalar olduğunu da hatırlatalım.

Yine de Marvel, 2019 yılında Netflix’ten tamamen çekilmiş olmayacak. Daredevil ve Luke Cage gibi Marvel TV serileri en azından bir süre daha platformunda kalmaya devam edecek. Şu an bu gibi seriler için herhangi bir plan olmadığının da altı çiziliyor.

Stranger Things 3. Sezonu beklenlere kötü haber!

Netflix Program Müdürü Cindy Holland, Stranger Things 3. sezon için önemli açıklamalarda bulundu.Stranger Things 3. Sezon ne zaman gelecek?

Bakalım, Marvel filmlerinin zaten kendisi de birçok prodüksiyona sahip olan Netflix’ten çekilmesinin platformun gelirlerine bir zararı olacak mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.