DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

PUBG hile yapanlara göz açtırmayacak! PUBG, dünya üstünde çoğu kişi kadar oynanıyor. Yayımlanan bir blog yazısına kadar, PUBG aldatma …

23.04.2020
A+
A-

PUBG’nin popülaritesi devam ediyor oysa maalesef, oyun aldatma yapanlardan felakete uğramış. Bu sebeple çoğu oyuncu, doğal olarak oyunu oynamayı bıraktı. Bu stil çevrimiçi rekabet gerektiren oyunlarda, kullanıcıların en sık karşılaştığı sorun haksız rekabet. Hileciler ile rekabet edemeyen çoğu oyunun, şaşalı günlerini geride bıraktığını daha önce görmüştük.

Yayımlanan yazıya göre, 2020 yılı süresince PUBG ekibi aldatma yapanlara aleyhinde yoğun bir çalışma yürütecek. Bunun yanında birçok performans geliştirmesinin de gelmesi bekleniyor. Keza bu hedeflerin, corona virüs nedeniyle nasıl yavaşladığı da anlatılıyor. Aldanma programlarını kasıt alan preemptive hile karşıtı eylemler gerçekleştirilecek. Bu Nedenle, aldatma programları daha aktif ülkü getirilmeden tespit edilecek.

Bunun yanına, Steam hesaplarının men edilmesi ile alakalı şikayette yer alan birçok kullanıcının Steam Guard’ı etkinleştirmediği saptama edilmiş. Hesap korsanlığını önlemek ve genellikle güvenliği çoğaltmak için, SMS kimlik doğrulaması ve tek seferlik parola kullanılarak ikincil bir kimlik düzeltme sistemi eklenecek. Bu sayede, hesapların oturum açma bilgilerinin ele geçirilmesi zorlaştırılacak.

Hem silah, vasıta ve karakter kodlarındaki güvenlik açıkları iyileştirilerek, aldatma yapanların oyun içi ögeleri manipüle etmesi zorlaştırılacak. HWID yasaklamasının tesir alanı da genişletilecek.

PUBG hile karşıtı eylemlerden birisi olan HIWD’ın tesir alanı da genişletiliyor. Bir oyuncu aldanma yaptığı vakit, diğer hesap açınca tespitinin kolay yapılabilmesi için bilgisayar donanımının bilgileri şirket kadar kayıt edilir. Ancak bu yöntemi ihlal etmek için, ara sıra tek bir ekipman değiştirmek yeterli olabiliyor. Bunun önlemek için, aldanma karşıtı sistemin algoritmasının geliştirildiği açıklanmış.

Yayımlanan yazıya detaylı bir şekilde buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.