DOLAR 32,2486
EURO 35,0469
ALTIN 2.486,71
BIST 10.608,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Prens William’dan Kate Middleton’a Destek

Prens William, eşi Kate Middleton’a destek veriyor. Kate Middleton’ın yanında olan Prens William’ın davranışları dikkat çekiyor. İkili arasındaki dayanışma ve sevgi herkesi etkiliyor.

02.05.2024
A+
A-

Prens William, eşi Kate Middleton’ın kanserle mücadelesi sırasında destek olmaya devam ediyor. Middleton’ın karşılaştığı zorluklarla başa çıkmak için birlikte olduklarını vurgulayan Prens William, ailelerinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Middleton’ın tedavi sürecine odaklanması gerektiğini ve mahremiyete ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Kraliyet Ailesi ve Kamu Görevleri

Kraliyet Ailesi ve Kamu Görevleri

Prens William, eşi Middleton’ın kanser teşhisi almasının ardından kamu görevlerine dönmüş ve kraliyet ailesinin normal yaşantısına geri dönüşünde önemli bir adım atmıştır. William, ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla gönüllü çalışmalara katılarak topluma hizmet etmeye devam etmektedir. Middleton’ın sağlık durumu hakkında detaylı bilgi paylaşılmamış olsa da ailelerinin birlikte olduğu ve desteklerini sürdürdüğü bilinmektedir.

Prens William, eşi Kate Middleton’ın kanserle mücadelesi hakkında umut verici bir güncelleme paylaştı. Kuzey İngiltere’ye yaptığı bir ziyaret sırasında bir kraliyet destekçisi, 41 yaşındaki William’a eşi ve üç çocukları – 10 yaşındaki Prens George, 8 yaşındaki Prenses Charlotte ve 6 yaşındaki Prens Louis hakkında soru sordu. William, “Hepimiz iyiyiz, teşekkür ederim. Hepimiz iyiyiz,” diye cevap vererek kadına şefkatle omzundan dokundu.

Prens William'dan Kate Middleton'a Destek

  • Hayran daha sonra Middleton’ın durumu hakkında daha fazla bilgi istedi. William, “Evet, hepimiz iyiyiz,” diyerek durumu tekrar teyit etti.
  • Geleceğin kralı, bu ziyaret sırasında Newcastle-Upon-Tyne şehrindeki bir erkek intihar önleme merkezini ziyaret etti.
  • Middleton’ın kanser teşhisi açığa çıktıktan sonra ilk kez kamu görevlerine dönüş yapan William, Surrey’deki bir gıda yardımı kuruluşunda gönüllülere yardım etti.

Kraliyet uzmanı Richard Fitzwilliams, William’ın görünümünün kraliyet ailesinin normalleşmeye başladığının bir işareti olduğunu belirtti. Middleton, Ocak ayında geçirdiği büyük bir karın ameliyatı sonrasında kanser olduğunu keşfetti ve 22 Mart’ta bu durumu dünyaya açıkladı. O dönemde bir video mesajında, “Tedavimi tamamlarken biraz zaman, alan ve mahremiyete ihtiyacımız olduğunu anlayacağınızı umuyoruz,” dedi ve ekledi: “İşim her zaman bana mutluluk verdi ve iyileşebildiğimde geri dönmeyi dört gözle bekliyorum, ama şimdilik tam bir iyileşmeye odaklanmam gerekiyor.”

Prens William'dan Kate Middleton'a Destek

  • Middleton, iyileşme sürecinde kraliyetlerin Paskalya Pazar ayinine katılmadı ve ailesiyle birlikte İngiltere, Norfolk’taki bir tatil evinde zaman geçirdi.
  • Mücadele ettiği kanser türü veya hangi evrede olduğu hala bilinmiyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.