DOLAR 32,2104
EURO 35,0139
ALTIN 2.513,62
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

PowerBeats Pro dikkat çekici renklerle satışa hazırlanmış! Yakında çıkması beklenen PowerBeats Pro 2 için net bir bilgi bulunmasa da, Apple PowerBeats Pro yeni…

31.05.2020
A+
A-

Geçtiğimiz yıl krem, lacivert, siyah ve yeşil renkleriyle tanıtılan PowerBeast Pro için bu yıl yaz sezonuna özel 4 yeni renk seçeneği eklenecek. Yeni yazlık renkler Bulut Pembesi, Bahar Sarısı, Buzul Mavisi ve Lav Kırmızısı isimleriyle karşımıza çıkacak. PowerBeats Pro’nun yeni renk seçeneklerinde dahili özellikler değişmeyecek. Hem cihazın çok miktar kutusunun rengi de değişmeyecek.  FaZe Clan’ın 10. yıl dönümünün şerefine cihazlar FaZe Clan ekibine özel bir şekilde teslim edildi. Ekibin Instagram‘da paylaştığı video ile de yeni renk seçenekleri resmileşti.

View this post on Instagram

@beatsbydre dropped off a crazy care package for our FaZe 10 year anniversary ? #FaZeUp

A post shared by FaZe Clan (@fazeclan) on May 29, 2020 at 10:32am PDT

Yeni PowerBeats Pro’nun 9 Haziran‘da ilk önce online mağazalarda satışa sunulması bekleniyor. Cihazın fiyatı ise değişmeyecek ve 250 dolarlık fiyat etiketiyle karşımıza çıkacak. Türkiye’de de 2000 TL fiyat etiketine sahip olan PowerBeats Pro yeni renk seçenekleri ile de fiyat etiketinde değişiklik yaşamayacak.

PowerBeats Pro özellikleri!

PowerBeats Pro tam şarj ile aralıksız bir şekilde 9 saat çalışabiliyor. Cihaz çok miktar kutusu ile çok miktar edildiğinde ise toplamda 24 saat kullanım ömrü sunuyor. Kablosuz şarjı desteklemeyen cihazda ter ve suya karşı daynaklılık bulunuyor. Sıcacık bir şekilde oturan kulak kancaları da cihazın uyarı çeken özellikleri arasında. Cihaz epeyce iyi bir ses yalıtımı sunarken AirPods Pro H1 çipi kadar da destekleniyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.