DOLAR 32,2643
EURO 35,0680
ALTIN 2.466,62
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Powerbank hediyeli canlı yayın! – 5 Çayı #178

31.05.2018
A+
A-

Powerbank hediye edeceğimiz canlı yayınımız saat 17:00’da başlıyor! Canlı yayınımızı YouTube’da beğenip, #5Çayı etiketiyle Twitter’dan yayın linkini paylaşmak.

Hashtag #5çayı

Her Perşembe saat 17:00’da başlayan canlı yayınımızda, teknoloji dünyasında haftanın önemli haberlerini sizlerle birlikte yorumluyoruz.

ShiftDelete.Net YouTube kanalımızda canlı olarak yayınlanan programımızı kaçıranlar ise yine kanalımızdan tekrar bölümünü izleyebilirsiniz!

Xiaomi Mi 8 özellikleri ve fiyatı!

Xiaomi 8. yılında çok özel bir akıllı telefon modelini bizlerle buluşturdu. Xiaomi Mi 8 özellikleri ve fiyatı sonunda resmi olarak duyuruldu. İşte merakla beklenen cihaz hakkında tüm detaylar!

Xiaomi Mi 8 SE tanıtıldı! İşte tüm özellikler!

Xiaomi’nin 8. yılını kutladığı dönemde yaptığı resmi duyurulardan biri de Xiaomi Mi 8 SE oldu. Xiaomi Mi 8 ile birlikte tanıtılan Xiaomi Mi 8 SE tanıtıldı! Telefon, özellikleri ve tasarımı ile dikkat çekecek gibi görünüyor. Xiaomi Mi 8 SE özellikleri Xiaomi’nin iPhone SE 2 modeline erken hamle olarak nitelendirilen telefonu Mi 8 SE, Mi 8 modeline kıyasla bir alt segment için üretildi. Kısa bir …

MIUI 10 tanıtıldı! İşte Xiaomi’nin yeni arayüzü!

Xiaomi’nin yeni kullanıcı arayüzü MIUI 10 tanıtıldı! İşte yapay zeka ile geliştirilmiş yeni arayüzün özellikleri!

PS Plus Haziran ayında süper oyunlar veriyor!

PS Plus Haziran 2018 oyunları belli oldu. Playstation Plus, 2018’in altıncı ayında Playstation 4, 3 ve Vita konsolları için muhteşem ücretsiz oyunlar veriyor!

WhatsApp milyonlarca kullanıcıyı engelleyecek!

WhatsApp milyonlarca kullanıcısını platformdan uzaklaştırmak zorunda kalmış durumda. İşte, Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) dolayısıyla gelen WhatsApp yaş sınırlaması hakkında detaylar.

20 grafik kartı destekli kripto madencilik harikası!

ASUS tam bir kripto para madenciliği canavarı donanım ile karşınızda. ASUS H370 Mining Master, 20 grafik kartı için sunduğu destek ile adeta bir kripto para darphanesi kurulmasını sağlayacak.

WhatsApp için dijital ödeme servisi geliyor!

Mesajlaşma yazılımı WhatsApp, her geçen gün bir başka yeniliği bünyesine katıyor. Şimdi de elektronik cüzdan ve ödeme servisi olan WhatsApp Payment duyuruldu! İşte detaylar!

Sosyal medyayı karıştıran AT!

Son olarak “Laurel mi Yanny mi?” şekilde karşımıza çıkan sosyal medyayı ikiye bölen paylaşımlara bir yenisi eklendi. “Sosyal medyayı karıştıran AT!” gerçek mi yoksa troll mü?

Elon Musk’tan Türkiye’ye Tesla ve kebap sürprizi

Tesla’nın kurucusu ve CEO’su Ekon Musk, Türkiye hakkında iletilen sorulara, Twitter üzerinden cevap verdi. Tesla, Türkiye’nin her yerinde şarj olacak ve Elon kebap yiyecek.

2019 iPhone üçlü kamera ile fark atacak!

2019 yılında tanıtılması beklenilen iPhone modellerinden en az birisi üçlü kamera sistemi ile karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Peki, 2019 iPhone üçlü kamera ile kullanıcılara neler sunulacak?

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.