DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Porsche imzalı Star Wars uzay gemisi kalkışa hazır! Star Wars görse tasarım ekibi ve Posche mühendislerini bir araya getiren proje büyük heyecan uyandırmıştı…

14.12.2019
A+
A-

Şimdiye kadar Skywalker hikayesi üzerine odaklanan Star Wars filmleri, Disney ile farklı bir yola gideceğe benziyor. Her ne kadar son filmler gişe rekorları kırsa da bir çok hayran Disney’i eski Star Wars filmleri mantığını ve gizemini anlayamamakla suçluyor.

Ancak Mandalorian dizisinde gösterilen özen, bir çok hayranın son film için beklentilerinin artmasına neden oldu. Porsche ile yapılan bu ortaklık da bir çok hayran ile Disney arasındaki buzların erimesine neden olabilir.

Note 10 Plus Star Wars tanıtıldı! Türkiye’ye geliyor

Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi için hazırlıklar devam ederken, Samsung Galaxy Note 10 Plus Star Wars Special Edition modeli ile karşımıza çıktı. Özelleştirilen bu model Türkiye’de satışa sunulacak.

Porsche mühendisleri ve Star Wars tasarımcıları, Porsche tasarımından ilham alan bir uzay gemisi dizaynı için bir araya geldi.

Filmin efsanevi uzay gemilerinin tasarım mantığı ve Porsche tasarım çizgisi bu projede bir araya getirilmeye çalışıldı. Bunlardan en öne çıkan tasarım ise Porsche Taycan tasarım çizgilerini taşıyan uzay gemisi oldu.

Serinin hayranları fragmanlarda yer alan Darth Sidious kahkahası, filmin Skywalker hikayesinin sonu olması gibi nedenlerden dolayı büyük bir heyecan içinde.

Porsche tarafından tasarlanan uzay gemisi ise şimdiden bir çok hayranı heyecanladıracak çizgilere sahi. Porsche ve Star Wars ekibi Tri Wings S-91X Pegasus adı verilen uzay gemisi bakalım Rise of Skywalker içinde nasıl kullanılacak?

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Porsche Taycan ilhamı taşıyan bu yeni Star Wars uzay gemisi tasarımını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.