DOLAR 32,3078
EURO 34,8411
ALTIN 2.411,07
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Tesla Model Y test edilirken görüntülendi

04.11.2019
A+
A-

Aracın videosu TeslaMotors isimli Reddit hesabında paylaşıldı. Aracın yollarda olması iyi haber, zira bu araç için son testlerin yapıldığını gösteriyor.

Tesla üçüncü çeyrek kazançlarını açıkladığında Model Y için fabrikalardaki hazırlıkların hızlandırıldığını ve planlanan üretim kapasitesinin artırıldığını belirtilmişti. Zira, Model Y’nin çok yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.

39000 dolar başlangıç fiyatına sahip olan araç, 2020’de kullanıcılarla buluşacak. Standart modelin yanı sıra Performance ve Long Range olmak üzere iki farklı seçenek daha bulunuyor. Performance modeli adından da anlaşılabileceği üzere yüksek hızlara çıkabilirken, Long Range modeli ise daha uzun bir menzil sunuyor.

Standart model 370 km menzil sunarken, 194 km/s maksimum hıza ulaşabiliyor. Performance modeli 450 km menzil sunarken, 241 km hıza ulaşabiliyor. Long Range modeli ise 482 km menzil ve 209 km maksimum hız ile karşımıza çıkacak.

model Y testing in the wild from r/teslamotors

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.