DOLAR 32,3683
EURO 34,6988
ALTIN 2.391,85
BIST 10.170,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Popüler zombi korku oyunu Xbox Game Pass kütüphanesine ekleniyor

İlk oyunun lansmanından tam 12 yıl sonra Nisan 2023’te devam oyunu gelen Dead Island serisinin ikinci oyunu, sürpriz bir duyuru ile Xbox’ın oyun kütüphanesine ekleniyor. DEAD ISLAND 2, GAME PASS’E EKLENDİ Geliştirilmesi 10 yıldan fazla süren Dead …

23.02.2024
A+
A-

İlk oyunun lansmanından tam 12 yıl sonra Nisan 2023’te devam oyunu gelen Dead Island serisinin ikinci oyunu, sürpriz bir duyuru ile Xbox’ın oyun kütüphanesine ekleniyor.

DEAD ISLAND 2, GAME PASS’E EKLENDİ

Geliştirilmesi 10 yıldan fazla süren Dead Island 2’nin Nisan 2023’teki lansmanından sonra Xbox’ın sürpriz bir duyurusuyla Xbox Game Pass Ultimate kütüphanesine eklendiği bildirildi.

Epic Games’te 429 TL ile satışa sunulan Dead Island 2, 22 Nisan 2024’te Steam platformu için de piyasaya sürülecek. Steam’deki lansmanına kadar oyuncular, Xbox Game Pass Ultimate üyeliği ile beraber açık dünya zombi korku oyununu deneyimleyebilecek.

DEAD ISLAND 2 KONUSU

Ölümcül bir virüs Los Angeles’ta yayılıyor ve kent sakinlerini zombilere dönüştürüyor. Isırılmış, enfekte olmuş ama bağışıklığı olan birinden fazlası olarak, bu salgının ardındaki gerçekleri açığa çıkar ve kim… veya ne olduğunu keşfet. Hayatta kal, evril ve olabilecek en iyi Zombi Katili ol.

Haberler.com

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.