DOLAR 32,2691
EURO 34,8152
ALTIN 2.433,70
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Poco Launcher APK dosyası sızdırıldı!

23.08.2018
A+
A-

Xiaomi’nin uygun fiyatlı modeller üretecek olan yeni markası Poco, geçtiğimiz gün tam anlamıyla amiral gemi katili modelini duyurdu. Son derece güçlü donanımının yanında oldukça uygun fiyatıyla dikkat çeken model, özelleştirilmiş bir MIUI arayüzüyle geliyor.

Poco Launcher adı verilen bu özelleştirilmiş arayüz, MIUI arayüzünden farklı olarak bir uygulama çekmesine sahip. Uygulamaları otomatik olarak gruplandırabilen Launcher ile bazı uygulamaları gizlemeniz de mümkün.

Ayrıca 3D Touch benzeri bir özelliğe sahip olan Launcher, bir uygulamanın simgesine basılı tuttuğunuzda o uygulamayla ilgili bazı kısayolları karşınıza çıkartıyor.

Uygulama başlatma konusunda yüzde 28 daha hızlı olduğu açıklanan MIUI for POCO arayüzü’nün OnePlus modellerinde kullanılan Oxygen OS karşısında çok daha iyi olduğu iddia edildi.

29 Ağustos 2018 tarihinde Beta sürümüyle Google Play üzerinde yayınlanması beklenen Poco Launcher ise modelin tüm detaylarında olduğu gibi yine önceden sızdırıldı.

Şu an için sadece MIUI arayüzünü kullanan akıllı telefonlarda kullanılabilen Poco Launcher APK dosyasını indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Son olarak bunun bir beta sürüm olduğunu ve hatalarla karşılaşabileceğinizi, dolayısıyla kurulumu yapmadan önce yedek almanızı tavsiye ettiğimizi belirtelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.