DOLAR 32,4978
EURO 34,8187
ALTIN 2.484,72
BIST 9.551,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Netflix Türkiye’de bugünün en iyileri Netflix’e yeni içerikler eklenmeye devam ediyor ve popüler içerikler de değişmeyi sürdürüyor. İşte Netflix…

22.06.2020
A+
A-

Netflix’te geçtiğimiz günlerde birincil Türk yapımı orijinal film kullanıcılara sunuldu. Yarına Tek Bilet isimli bu film, sosyal medyada da konuşuldu ve Netflix’te de alaka gördü. Son zamanlarda Netflix’te en fazla izlenenler listesinde daha fazla yerli içerik gördüğümüzü de söyleyebiliriz.

1 – Yarına Tek Bilet

Netflix’te en fazla izlenenler arasında ilk sırada Yarına Tek Bileti’i görüyoruz. Netflix’in birincil Türk filminin konusu; birbirini tanımayan bir adam ile bir kadının, trende tanışmaları ve birlikte seyahat etmeleriyle başlıyor. Romantik türde bir üretim olan Yarına Tek Bilet’in süresi ise 1 saat 30 dakika oluyor. Başrollerde ise Metin Akdülger ile Dilan Deniz Çicek’i görüyoruz.

2 – Biz Böyleyiz

Berrak TüzünataçEngin Öztürk ve Şebnem Bozoklu’nun başrollerini paylaştığı Biz Böyleyiz filmi, Netflix’te en fazla izlenenler arasında bir süredir birincil sırada yer alıyordu lakin bugün ikinci sırada karşımıza çıkıyor. Yönetmenliğini Caner Öztürk‘ün yaptığı filmin konusu, yıllardır görüşmeyen bir grup çocukluk arkadaşının her yerde bir araya gelmesiyle başlıyor. Ocak ayında vizyona giren film; 370 bin birey göre seyredildi ve 7 milyon liradan pozitif hasılat elde etti. Yapımın IMDB puanı ise 6,0 oldu.

3 – 365 Gün

Netflix’te en fazla izlenenler aralarında üçüncü sırada bulunan filmin konusu; bir mafya liderinin, bir meslek kadınını kaçırıp hapsetmesiyle başlıyor. Mafya lideri, kadına da kendisine aşık olması için bir sene vakit tanıyor. Polonya yapımı bu filmin IMDB puanı ise 3,8 oldu.

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.