DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

PNI Diyeti İle İnsülin’den Kurtulmak Mümkün!

14.02.2021
A+
A-

Uzm. Dyt. Nur Seda Güler psikonöroimmünoloji  diyetiyle ilgili, ‘Pni; son zamanlarda bilimsel olarak hastalıklarda tedavi yöntemlerini savunan hastalıkları ilaçlardan ziyade gıda takviyeleri ve diyet tedavisi ile bazı hastalıkları çözebileceğini iddia eden bir bilim dalıdır. Bu konuda çok başarılı sonuçları var. Epigenetik genetiği döver diyen  psikonöroimmünoloji; geçmişteki insan yapısının patofizyolojisini göz önüne alarak onların doğal olan beslenme şekillerini bugünün şartlarına, modern tıp ve alternatif tıp ile birleştirerek diyet tedavisi haline getirip daha doğal beslenmeyi, her şeyi mevsiminde yemeyi ama kişiye özgü çok daha spesifik olan koşulları da içerisinde bulundurarak  hastalıkları tedavi eden bir diyet şeklidir.’ açıklamalarında bulundu. 

PNI diyeti ile günde 2-3 kere insülin vuran hastalar bile iyileşebiliyor. Tedaviye devam ettikten bir süre sonra hastalar tamamen hastalıktan kurtulabiliyor. Sadece insülin değil, tedavi sonrasında şeker ilaçlarının hiçbirinin kullanılmasına gerek kalmıyor. Bu sürede zayıflayarak başka hastalıklarında riskleri ortadan kalkıyor. 3 haftalık bir tedavi sürecinden sonra insülin derecesi yarıya düşüyor ve ilaç kullanımı kademeli olarak azaltılıp son aşamada tamamen bırakılıyor.  

 

İLİşKİLİ HABERLER Şeker Hastalığını Önleyen Mucize Besin

Şeker Hastalığını Önleyen Mucize Besin

Şeker Hastası Olanlar Bu Aşıyı Mutlaka Yaptırmalı

Şeker Hastası Olanlar Bu Aşıyı Mutlaka Yaptırmalı

Gizli Şeker Hastalığı Belirtileri ve Tedavisi

Gizli Şeker Hastalığı Belirtileri ve Tedavisi

Koronavirüs Çocukların Gözlerini Bozuyor

Koronavirüs Çocukların Gözlerini Bozuyor

İLİşKİLİ GALERİLER Şeker Hastalarına Yeni Derman: Suh Bitkisi

Şeker Hastalarına Yeni Derman: Suh Bitkisi

Şeker Tüketimini Bırakınca Vücutta Bunlar Oluyor!

Şeker Tüketimini Bırakınca Vücutta Bunlar Oluyor!

Kahvenize Şeker Yerine Tuz Ekleyin!

Kahvenize Şeker Yerine Tuz Ekleyin!

Kesme Şekerin Zararları

Kesme Şekerin Zararları

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.