DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

PlayStation Plus abonelerine müjdeli haber Sony’den PlayStation Plus aboneleri için hediye 60 TL haberi geldi. Abonelik sisteminin 10. yılını kutlayan…

26.07.2020
A+
A-

Günümüzde en çok kullanılan konsollardan olan PlayStation için geliştirilen PlayStation Plus abonelik sistemi, 10. yılında kullanıcılara özel bir hediye veriyor. Bütün kullanıcılara olmasa da bazı kullanıcılara ulaştırılan hediyeyle birlikte bütün aboneler 3 oyun da almıştı. NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration ve Erica oyunları, abonelerin kütüphanelerine ücretsiz eklenebiliyor.

PlayStation Plus hediye 60 TL bakiye ile istenen oyun ve paket PlayStation Store üzerinde satın alınabiliyor. Kullanıcılar, hediyenin kendilerine gelip gelmediğini kontrol etmek için abonelik sistemine kayıt oldukları e-posta adresinin gelen kutusuna bakabilirler. Sony’nin, şanslı kullanıcılara e-posta gönderdiği belirtiliyor.

Öte yandan bazı abonelerin hediyeyi alması, bazılarının almaması tepkiye de yol açtı. Birçok kullanıcı verilen hediyenin bütün abonelere verilmesinin gerektiğini belirtti. Tepkilerden sonra Sony’nin nasıl bir adım atacağı merak ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.