DOLAR 32,3679
EURO 34,9608
ALTIN 2.325,51
BIST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

PlayStation Classic parçalarına ayrıldı!

13.12.2018
A+
A-

1994 yılında piyasaya sürülen ve konsollara devrim yaratan PlayStation Classic adıyla aradan geçen onca yıldan sonra yeniden satışa sunuldu. Orijinal PlayStation’a kıyasla yüzde 46 daha küçük olan cihaz, görünüm olarak aynı olsa da elbette birçok farklılığa sahip.

Hafıza kartı yada CD çalıştıramadığınız PlayStation Classic, içerisinde yüklü olarak gelen 20 efsanevi PlayStation oyununu çalıştırıyor. JerryRigEverything tarafından parçalarına ayrıldı. Son derece basit bir yapıya sahip olan özel cihaz, kolayca sökülebiliyor.

PlayStation Classic inceleme (VİDEO)

Orijinal PlayStation, konsol dünyasının en büyük devrimlerinden biri olmuştu. Biz de bu özel konsolun koleksiyonluk sürümü olan PlayStation Classic inceleme videosu ile karşınızdayız.

Kumandaları da es geçmeyen Jerry, kolay bir şekilde içini açabiliyor. Sabit bir kabloya sahip gibi gözüken kumandaların içerisini açınca bir sürprizle karşılaşıyoruz.

Sözü fazla uzatmadan 10 yıl boyunca 100 milyonun üzerinde satan efsanevi PlayStation özel sürümünün videosu ile başbaşa bırakalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.