DOLAR 32,2148
EURO 34,6881
ALTIN 2.398,17
BIST 10.236,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Teknoloji Gündeminden Haberler

Teknoloji gündeminden en güncel ve önemli haberleri takip edin. Yenilikler, gelişmeler ve teknoloji dünyasındaki son trendler hakkında bilgi sahibi olun.

27.04.2024
A+
A-

PayPal ve BlackRock’un EWT İşbirliği

PayPal ve BlackRock’un EWT İşbirliği

Kripto para analisti Chico Crypto, PayPal’ın kripto madenciliği sektöründe çevre dostu uygulamaları teşvik etmeyi amaçlayan yeşil Bitcoin madenciliğini geliştirmeye yönelik yenilikçi çabalarını ele aldı. PayPal’ın Blockchain Araştırma Grubu, Energy Web ve DMG Blockchain Solutions Inc.’i bir araya getirerek düşük emisyonlu enerji kaynakları kullanan madencileri ödüllendirmeyi hedefliyor.

PayPal ve BlackRock’un Enerji Sektöründeki Etkisi

PayPal ve BlackRock’un enerji sektörüne olan yoğun ilgisi, Energy Web Token (EWT) fiyatında artışa neden olabilecek bir heyecan dalgası yaratıyor. PayPal’ın sera gazı muhasebesi için geliştirdiği çerçeve ve BlackRock’un sürdürülebilir havacılık yakıtı (SAF) girişimleri, EWT’nin geleceği açısından önemli bir rol oynayabilir.

Apple ve OpenAI Görüşmeleri

Apple ve OpenAI Görüşmeleri

Apple’ın önde gelen yapay zeka girişimlerinden OpenAI ile iPhone’un yeni özelliklerine entegre etmek için görüşmeler yaptığı bildiriliyor. iOS 18 işletim sistemi için planlanan bu özelliklerin, kullanıcı deneyimini geliştirmeye yönelik olduğu belirtiliyor.

Apple’ın Yapay Zeka Entegrasyonu

Apple'ın Yapay Zeka Entegrasyonu

Apple’ın OpenAI ve Google’ın Gemini chatbot teknolojilerini lisanslamak için görüşmeler yaptığı ve iOS 18’e bu teknolojileri nasıl dahil edeceği konusunda çalışmalar yürüttüğü belirtiliyor. Apple’ın yapay zeka alanındaki ilerlemeleri, iPhone kullanıcıları için yeni ve gelişmiş özellikler sunabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter‘da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.