DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

PlayStation 5 için yeni ”Oyunun Limiti Yok” videosu Farklı bir ses deneyimi sunmayı vadeden Sony, yeni PlayStation 5 Oyunun Limiti Yok videosu paylaşımıyla…

21.08.2020
A+
A-

Farklı ülkeler ve diller için yayımlanan PlayStation 5 Oyunun Limiti Yok videosu, kısa sürede dikkat çekmeyi başardı. Zaten oyunseverlerin merakla beklediği oyun konsolu, bu videoyla beraber iştahları iyice kabarttı. Bunun nedeni ise ”eşsiz bir ses deneyimi” sunucak olması.

YouTube’da paylaşılan PlayStation 5 Oyunun Limiti Yok videosu1 dakika 14 saniye olarak yayımlandı. PlayStation Türkiye kanalından kısa süre önce yayımlanan bu resmi tanıtım videosunun başından sonuna kadar aksiyon var ve ses geçişleri de videoda etkili bir şekilde yansıtılmış. Türkçe seslendirmenin yanında Türkçe alt yazının da videoda bulunduğunu ekleyelim.

Videonun açıklamasında ise:”PS5 ile etkileyici yeni dünyaları deneyimleyin. Dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikler ve 3D ses teknolojisini PS5 ile keşfedin.” yazıyor ve bu yazılanlar videoda başarılı bir şekilde işleniyor.

Yenilikçi ışın izleme teknolojisinden de yararlanacağı söylenen PlayStation 5’in gerçeğe yakın seviyede görüntüleri oyunculara sunması bekleniyor. Gelişmiş ses yonga teknolojisiyle dikkat çeken PlayStation 5, görsel özelliklerini işitsel özelliklerle birleştirerek oyunların gerçekçilik düzeyini en üst seviyeye çıkaracak.

PlayStation 5 Teknik özellikleri şu şekilde sıralanıyor:

İşlemci: 8x Zen 2 çekirdek – 3,5 GHz
GPU: 10,28 TFLOP, 36 CU 2,23 GHz
GPU mimarisi: Özel RDNA 2
Bellek: 16 GB GDDR6 / 256 bit
Bellek bant genişliği: 448 GB/sn
Dahili depolama: 825 GB SSD
IO: 5,55 GB/sn (Ham) 8-9 GB/sn (sıkıştırılmış)
Artırılabilir hafıza: NVMe SSD Slotu
Harici depolama: USB HDD desteği
Optik sürücü: 4K UHD Blu-ray sürücü

Etkileyici tanıtım videosunu izlemek isteyenler için:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.