DOLAR 32,2432
EURO 34,8038
ALTIN 2.438,88
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

PlayStation 5 çıkış tarihi sızdırıldı! İşte yapılan plan PlayStation 5 çıkış tarihi için Sony kadar yapılan plan sızdırıldı. Keza konsol hem de oyunlar için…

29.04.2020
A+
A-

Oyunlar üstüne yaptığı haberlerle belli Jeffrey Grubb, yaptığı bir paylaşımda, yeni konsolun çıkışı için planları belirtti. Konsola ait birincil oyunların da konsolun duyurusundan önce gösterileceği söyleniyor. Daha evvelden de tarih bilgileri ortaya çıkmıştı. Oysa hiçbirinde bu dek belirlenmiş konuşulmamıştı.

Sony, PlayStation 5 çıkış tarihi için 4 Haziran tarihini planlamış durumda. Grubb kadar, işyeri içinden alınan bilgiyle tarihi kesin olarak paylaştığı söyleniyor. Aynı kişi Nintendo Direct ilan tarihini de evvelden sızdırmış ve belirttiği tarihte duyuru gerçekleşmişti.

Daha önceden meydana çıkan haberlerde de tarih için mayıs ayı dikkat çekici edilmişti. Bazı kaynaklar da mayıs ayının sonunu muhabere etmişti. Birkaç günlük sapma olsa da sızıntıları reel olabileceği görülüyor.

E3 2020 fuarının iptal edilmesiyle birlikte konsol ve oyun üreticileri, kendi planlarını yapmaya başlamıştı. Birçok işyeri kendi bünyesinde çevrim içi faaliyetler düzenleyerek oyunları planlıyor. Konsol üreticileri de benzer yolu izleyerek, oyunculara konsollarını tanıtacak.

Yeni konsolun piyasaya çıkışının yıl sonuna dürüst olduğu belirtiliyor. Çünkü önceki sürüm PS4 de yıl sonuna içten kullanıcılarla buluşmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.