DOLAR 32,5752
EURO 35,0138
ALTIN 2.432,68
BIST 9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

PlayStation 5 bekleyenlere kötü haber!

14.05.2018
A+
A-

Sony Interactive Entertainment America CEO’su Shawn Layden‘a göre E3 2018 PS5 için doğru bir yer değil. E3’te yeni bir donanım ürünü göstermeyeceğiz diyen CEO, en azından önümüzdeki ay için yolları kapamış gibi görünüyor. Eğer, PlayStation 5 veya PSVR 2.0 modellerini görmeyi bekliyorsanız, kötü haber direkt CEO’nun ağzından geldi.

Peki, Sony neden halen yeni konsollarını duyurmuyor? Bunun en büyük sebebi olarak PS4 Pro ile başlayan ara nesil gibi görünüyor. Konsolun ömrünü dolaylı yoldan uzatan şirket, PS4 Pro için para ödeyen müşterilerine sadece 2 yıl sonra yeni konsolları sunmak istemiyor.

İlk kez bir APU değil, harici ekran kartı ile çalışacak olan PS5 modelinin ne zaman tanıtılacağı ise bir sır olmayı sürdürüyor. Bakarsınız, tüm bu olumsuz havaya rağmen Sony’nin E3 2018 konferansında büyük duyuruyu görebiliriz. Kim bilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.