DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 23°C

PIXEL ve INJ Kripto Paraları için Fiyat Tahminleri ve Grafik Analizleri

PIXEL ve INJ kripto paralarının fiyat tahminleri ve grafik analizleri ile ilgili en güncel bilgilere ulaşın. Analizler, yorumlar ve trendler hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

07.04.2024
A+
A-

PIXEL Fiyat Tahmini: Yükseliş Hareketi Bekleniyor

Kripto analisti David, PIXEL’in yaklaşık %30’luk bir yükseliş için hazırlandığını tahmin ediyor. Pixels (PIXEL) fiyatı 9 Mart 2024’te 0,62 dolar direnç bölgesinin üzerine çıktı. Bu bölge, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,04 dolara ulaştı. 0,62 dolarlık bölge, 19 Mart’ta yeniden test edildiğinde fiyatın güçlü bir şekilde sıçramasına yardımcı oldu. PIXEL fiyatı, son 4 gündür bu bölgenin üzerinde kalmayı başardı ve yükseliş potansiyeli taşıyor. Günlük RSI düşüşünü durdurdu ve boğa sapması oluşturdu. Bu nedenle, PIXEL fiyatının yakın gelecekte 0,85 dolardaki en yakın yatay direnç bölgesine toparlanması muhtemeldir.

PIXEL/USDT Günlük Grafik

Pixels (PIXEL) fiyatı için günlük grafikten alınan veriler üzerinden yapılan değerlendirme.

INJ Fiyat Tahmini: Güçlü Toparlanma Bekleniyor

INJ Fiyat Tahmini: Güçlü Toparlanma Bekleniyor

Analist Lockridge Okoth, INJ fiyatının derin düzeltmenin ardından bir kırılma için hazırlandığını belirtiyor. Injective (INJ) fiyatı, talep bölgesinin 28.64 dolar ile 30.40 dolar arasında destek buluyor. INJ fiyatı, 53 dolar seviyesinden %40 düşüş yaşadıktan sonra toparlanma sinyalleri gösteriyor. Kuzeye doğru yönelimde geçmesi gereken kilit seviyeler 40 ve 45 dolar seviyeleridir. INJ fiyatının bu seviyeleri aşması durumunda 53 dolar seviyesine doğru hareket etmesi beklenmektedir.

INJ/USDT 1 Günlük Grafik

Injective (INJ) fiyatı için günlük grafikten elde edilen verilere dayanılarak yapılan analiz.

Yatırım Uyarısı

Yatırım Uyarısı

Not: Makalede sunulan görüşler ve tahminler analistlere aittir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız önemlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.