DOLAR 32,3799
EURO 34,7028
ALTIN 2.397,81
BIST 10.050,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Pixel 4’ün Motion Sense özelliği nasıl çalışıyor?

03.10.2019
A+
A-

Bunun sebebi ise kullanıcıların hareketler ile telefonuna komut verebilmesi. El hareketleri ile komut verme özelliği yıllardır akıllı telefonlarda yer almasına rağmen, günlük hayatta yeteri kadar pratiklik sağlayamadığı için yaygın değil.

9to5Google tarafından sızdırılan tanıtım videolarında, bu özelliğin nasıl çalıştığı açıkça görülebiliyor. Pixel 4’ün kullanıcılara sunacağı avantaj burada net olarak gösteriliyor, zira el hareketlerinin yanı sıra göz hareketleri de algılanıyor.

Telefonun alarmı çaldığında elinizi yana doğru döndürerek ekran üzerinde kaydırma hareketi yapmanız yeterli. Benzer şekilde telefonunuz çaldığında susturmak için tek yapmanız gereken elinizi ekranın üzerinden kaydırmanız.

Dinlediğiniz bir müziği değiştirmek istediğinizde ise mimikleriniz ile bu işlemi gerçekleştirmeniz mümkün.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.