DOLAR 32,4151
EURO 34,8070
ALTIN 2.419,64
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Pixel 3 yeniliği Android P ile ortaya çıktı!

09.06.2018
A+
A-

Google sonunda kullanıcıların beklentisine yanıt vererek Pixel 3 XL ve Pixel 3 akıllı telefon modelleri için kablosuz şarj özelliğini sunacak. Android P betasının incelenmesi ile yeni yazılımın kodlarına gizlenmiş olan derin kablosuz şarj desteği ortaya çıkartılmış durumda.

Android 4.2 Jelly Bean sürümünden bu yana mobil işletim sistemi bir şekilde kablosuz şarj cihazları için destek sunuyordu. Öte yandan, Android P ile birlikte Google, “Bağlı Cihazlar” menüsünde kablosuz şarj cihazları için açıkça ayrılmış tamamen yeni bir kategori oluşturarak aksesuarları daha da benimsemiş şekilde gözüküyor. Kablosuz şarj yeteneklerinin yanı sıra, “Dreamliner” olarak anılan bir şeye referans yapan kodlar, özelliğin detaylı bir şekilde sunulacağının habercisi olarak kabul ediliyor.

Dreamliner şu anda herkese açık detaylar vermiyor ancak söz konusu kod, Google tarafından doğrudan gelecek bir ürüne işaret ediyor. Özellikle de bu ürünün bir Google uygulamasıyla çalışmak üzere tasarlandığının altı çiziliyor. Tahminler ise şirketin Pixel 3 serisi ile birlikte kendi kablosuz şarj istasyonunu sunabileceği yönünde. Yani, Google kablosuz şarj istasyonu ile bir türlü piyasaya sürülemeyen Apple AirPower karşısına çıkabilir.

Çentikli Google Pixel 3 XL görüntülendi!

Nexus serisini sonlandırarak Pixel serisini başlatan Google, 3. nesli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Çentikli tasarımla gelecek olan Pixel 3 XL ise ilk defa çalışır vaziyette kameralara yakalandı.

Pixel 3 serisi için kablosuz şarj desteğinin gelecek olması, cihazın cam ve alüminyum malzemeler kullanılan bir kasa ile geleceğini de doğruluyor. Hatta şimdiye kadarki sızıntılar, cihazın geçtiğimiz yılki metal kasanın aksine tamamen cam kasa ile gelebileceğini söylüyor.

Google Pixel 3 çıkış tarihi olarak ise Ekim ayının beklendiğini not olarak düşelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.