DOLAR 32,4569
EURO 34,6514
ALTIN 2.391,20
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

ASUS ROG Swift PG27UQ oyun monitörü geliyor!

24.05.2018
A+
A-

İlk 4K G-Sync HDR oyun monitörü olma ünvanını Acer Predator X27 modeline kaptıran ASUS ROG Swift PG27UQ tasarımı ile öne çıkıyor diyebiliriz. ASUS Aura Sync aydınlarma teknolojisi özelliği ve standın altına ve ekranın arkasına yansıtılan logo ile monitör masaüstünüze kesinlikle renk katacak.

27 inç ekranında 4K UHD yani 3840 x 2160 piksel çözünürlük sunan monitör, G-Sync HDR ile sunduğu 144 Hz tazeleme oranı ile oyunları rahatsız edici yırtılmalar olmadan oynamanızı mümkün kılıyor. Özellikle yarış ve FPS oyunlarında fark gerçekten hissediliyor. Bunun için DisplayPort bağlantısı kullanmanız gerektiğini de bir kez daha hatırlatalım.

Ayrıca ASUS, PG27UQ modelinin DisplayHDR 1000 sertifikasına sahip ilk oyun monitörü olduğunun altını çiziyor. Bu sertifikasyonun HDR kalitesi ve üst düzey HDR görüntüler için en yüksek VESA standardı olduğunu belirtelim. DisplayHDR 1000, 1000 cd/m2 parlaklık ile de eş değer.

Ürünle sunulan oyun özellikleri arasında ise şunlar yer alıyor: ASUS GamePlus ile nişan göstergesi, zamanlayıcı, FPS sayacı, ekran hizalama özellikleri; ASUS GameVisual profilleri ile FPS, RTS/RPG, Yarış, sRGB, Sinema, Manzara modları.

Quantum Dot IPS panel yüzde 97 DCI-P3 ve yüzde 99 Adobe RGB renk aralığı sağlıyor. DCI-P3 ile sRGB ile kıyasla yüzde 25 daha geniş renk aralığı sağlandığını da hatırlatalım. Ek olarak panel, en derin siyahlar için 384 bölgede yerel karartma özelliğine sahip durumda.

Titreşimsizlik, ortama göre otomatik parlaklık ayarlama ve düşük mavi ışık ayarları da bulunan ürün ergonomi tarafında ise dönme, eğim ve yükseklik ayarlarına sahip.

ASUS ROG Swift PG27UQ fiyatı ve çıkış tarihi

ROG Swift PG27UQ’nun Haziran ayı itibariyle piyasaya sürülmesi planlanıyor. Öte yandan, ürünün fiyat bilgisi henüz açıklanmıyor. Predator X27 fiyatının 1,999 dolar olduğunu düşündüğümüzde bu monitör için de benzer bir fiyat bekleyebiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.