DOLAR 32,3027
EURO 34,7805
ALTIN 2.389,43
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Pixel 3 için şarj standı sızdırıldı

29.07.2018
A+
A-

Şarj standı Google asistan uyumu ile geliyor. Böylece satanda yerleştirdiğiniz Pixel cihazınız kilitli bile olsa Google asistana ulaşıp, soru sorabiliyorsunuz. Stand hakkında referansa Google’ın bir güncelleştirmesi sırasında, kodlar arasında rastlandı. Bu da standın gerçek olduğunun ve Google’ın böyle bir donanım geliştirdiğinin kanıtı olarak gösteriliyor. Geçen hafta da Samsung’a ait yeni nesil şarj standının görüntüleri sızdırılmıştı.

Google Pixel 3 XL muhteşem görünüyor!

Google Pixel 3 XL render görsellerle ile bir kez daha ortaya çıktı. Bu görsellerde, Google Pixel ailesinin 3. nesli için çentikli ekran barındıran yeni bir modelini yakından görebiliyoruz.

Bu sızıntılar kablosuz şarj desteğinin en azından Android  tarafında bu sene moda olacağının ilk işaretleri. Henüz bu konuda bir sızıntı olmasa da Google aynı zamanda bir Pixel akıllı saat geliştirdiği haberleri de kulislerde dolaşıyor. Belli ki Google Pixelbook, yeni Pixel 3 telefonlar, şarj standı ve Pixel saat derken Android kullanıcısını donanıma doyuracak.

Ancak donanımlara bu kadar önem veren Google, bu cihazların pazarlaması konusunda sınıfta kalıyor. Ülkemiz de dahil olmak üzere birçok önemli pazarda Pixel cihazlara ulaşmak mümkün değil. Umarım yeni nesil Pixel cihazlara ulaşmamız mümkün olur. Zira ülkemizde hatırı sayılır bir Pixel ve Nexus hayranı var.

Peki ülkemize Pixel telefonlar ve diğer Google cihazları gelse almayı düşünür müsünüz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.