DOLAR 32,3533
EURO 34,7853
ALTIN 2.394,04
BIST 10.264,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Xiaomi POCO F1 güncelleme sözü aldı!

30.10.2018
A+
A-

Dün Xiaomi’nin Googe ve Qualcomm’la ortaklaşa çalışarak yakında POCO F1 için widevine L1 desteği kazandıracağı ortaya çıktı. Güncelleme yılın sonuna doğru, MIUI beta kullanıcıları için ik çıkışını yapmış olacak.

Bunun dışında Xiaomi’nin, ön kamera üzerinde 4K 60 FPS desteği için çalıştığı da bilinenler arasında.

Geçen haftalarda bildirimlerde yaşanan sorunu çözebilmek adına bir güncelleme yayınlayan Xiaomi, bu sefer ise Android Q güncellemesi ile gündemde. Xiaomi, şimdiden Poco F1 için güncelleme garantisi vermiş bulunmakta.

Xiaomi Poco Launcher tüm cihazlar için yayınlandı!

Xiaomi Poco cihazlarının arayüzü sevenler için müjdeli haber Xiaomi tarafından geldi. Poco Launcher, uyumlu tüm cihazlar için erişime açıldı.

Fakat Poco F1 sahibi iseniz şimdiden heyecanlanmamanız gerektiği konusunda uyarıda bulunalım.

Android Q geliştirici sürümünün gelecek sene çıkacağını düşündüğümüzde ve Xiaominin de yeni Android güncellemelerini MIUI arayüzüne uyarlamasının uzun bir zaman aldığını bildiğimize göre, Pocophone kullanıcılarının Android Q için en azından bir sene kadar beklemesi gerekmekte.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.