DOLAR 32,3863
EURO 34,7722
ALTIN 2.405,67
BIST 10.195,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Piiz müzik grubu üyesini yaralayan sanık için istenen ceza belli oldu

Piiz grubunun davulcusu ve arkadaşını yaralayan sanık Bilge Kaan Korkmaz’ın hapsi talep edildi.

07.03.2024
A+
A-

Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz’u 15 Aralık 2022’de yaralayan sanık Bilge Kaan Korkmaz‘ın toplamda 13 yıl 6 aya kadar hapsi talep edildi. Ankara 65. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanık Korkmaz ve taraf avukatları katıldı.

Duruşmada esasa ilişkin görüşünü açıklayan cumhuriyet savcısı, olay günü sanığın ve arkadaşlarının, Piiz grubunun sahne aldığı eğlence merkezine gittiğini, Dudarık’ın yanlışlıkla Korkmaz’ın arkadaşı Oğuz’un ayağına basması nedeniyle taraflar arasında tartışma çıktığını anlattı.

Korkmaz’ın da Dudarık’ın arkadaşı Oğuzhan Oğuz’u takip ederek eğlence merkezi dışında darbettiğini belirten savcı, sanığın daha sonra eğlence merkezinin dışında telefonla konuşan Dudarık’a da yumruk attığını ifade etti.

Savcı, sanık Korkmaz’ın, müşteki Oğuz’a karşı “kemik kırığına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama” suçundan 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya, müşteki Dudarık’a karşı ise “kemik kırığına sebebiyet verecek ve hayati tehlike oluşturacak şekilde kasten yaralama” suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapisle cezalandırılması istedi. Mahkeme, sanık ve avukatına esasa ilişkin savunmalarını hazırlamaları için süre vererek, davayı 11 Haziran’a erteledi

Sanığın iddianamede de “kemik kırığına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama” ve “kemik kırığına sebebiyet verecek ve hayati tehlike oluşturacak şekilde kasten yaralama” suçlarından cezalandırılması isteniyordu.

NTV

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.