DOLAR 32,5561
EURO 34,8485
ALTIN 2.427,01
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Peugeot coupe model sevenlerine kötü haber!

26.03.2020
A+
A-

Imparato’nun yaptığı bir röportajda durumla ilgili açıklamada bulundu. CEO, Coupe modelinin, esas ölüm nedeninin otomobili finanse etmek için yeterli yatırım sermayesi bulunamaması dedi. Aslına bakılırsa otomobil üreticileri iki kapılı tasarımı sevmiyor değil. Hatta, Imparato da “Bu arabaları seviyorum” diyor. Ama kıyasıya rekabetin olduğu otomotiv sektöründe sadece sevmek yeterli bir sebep değil.

Peugeot Coupe

Volkswagen’in Beetle modeli için de aynı durum geçerli. Yeni ortaya çıkan teknolojilerle otomobil üreticileri elektrikli araçlar için birçok maliyeti hesaplıyor. Örneğin, 5G bağlantısı, otonom araçlara ve diğer yarı otomatik sürüş teknolojilerine dahil olurken bir ton Ar-Ge maliyeti de araya giriyor. Bu maliyetler, Imparato’nun önümüzdeki on yıl veya daha uzun süre boyunca otomobil üreticilerinin girişeceği kaynaklar olarak belirtiliyor.

Yeni jenerasyon Nissan X-Trail prototipi sızdı!

Corona virüsü salgınının ortasında, Nissan’ın ABD’nin Las Vegas sokaklarında yeni bir SUV adayını test ettiğini gösteren bir prototip ortaya çıktı. Yeni X-Trail nasıl gözüküyor?

Her modele bütçe yok

Otomobil üreticileri birbirlerine yetişmek için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarında alternatif araçlar için ayrı bir bütçe ayırmayı gerekli görmüyorlar. Çift kapılı araçlar hiçbir zaman büyük miktarda satmadı. Tüketiciler bugün daha geniş araçları almaya yöneliyor. Sedanları ve diğer küçük araçları terk etmeye başlıyor. Hatta bu durumdan dolayı bazı otomobil üreticileri sedan üretimini azaltmaya başladı. Chevy Camaro’nun azalan satışları bile geçen sene spekülasyonlara yol açtı.

Peugeot Coupe model

Yine de trend yıllara göre değişiyor ve bu couple modeller için belki de kalıcı bir son değil. Şimdilik tüketicilerin SUV otomobillere eğilimi daha fazla. Geçen yılın sonlarında GM tasarım patronu Michael Simcoe, insanların komşularını kıskandıracak iyi tasarlanmış araçlar istediğini söyledi. Bunlar da şu an için crossover ve SUV modeller.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.