DOLAR 32,1865
EURO 35,0205
ALTIN 2.503,33
BIST 11.043,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Pentoshi’nin Altcoin Piyasası Değerlendirmesi

Pentoshi’nin altcoin piyasası analizi ile kripto para birimlerinin geleceği hakkında bilgi edinin. En güncel altcoin yorumları ve analizler burada!

14.04.2024
A+
A-

2021 Bitcoin boğa koşusunun sonunu doğru tahmin eden tanınmış kripto stratejisti Pentoshi, son altcoin pazarındaki çöküşü açıklıyor. Sosyal medya platformu X’te 779.400 takipçisi bulunan Pentoshi, piyasaları yönlendiren şeyin “momentum” olduğunu vurguluyor. Pentoshi’ye göre, yeni altcoin’lerin hızlı bir şekilde piyasaya sürülmesi, mevcut sermayeyi tüketerek momentumun tersine dönmesine neden oldu.

Pentoshi’nin Beklentileri ve İyimserliği

Pentoshi'nin Beklentileri ve İyimserliği

Düzeltmeye rağmen Pentoshi genel kripto boğa piyasası konusunda iyimser olmaya devam ediyor. “Bu nihai zirve değil, sadece yerel bir zirve. Gerçek bir boğa piyasası, arz esasen sınırsız hale geldiğinde ve alıcı kalmadığında sona erer. Henüz o aşamaya ulaşmadık.” diye belirten Pentoshi, yatırımcıları teşvik ederek, “İyi şanslar ve önümüzdeki haftalarda mükemmel satın alma fırsatları bekliyoruz” dedi. Pentoshi, TOTAL3’ün grafik analizini sunarak potansiyel bir toparlanma ve 1 trilyon dolara doğru yükseliş öncesinde yaklaşık 600 milyar dolarlık bir destek seviyesi öneriyor.

Pentoshi'nin Altcoin Piyasası Değerlendirmesi

Pentoshi, piyasanın her iki yönde de hareket edebileceğini kabul ediyor ve olası riskleri vurguluyor. “Bitcoin pazar yapısını kaybederse veya borsada işlem gören fonlardan (ETF’ler) önemli miktarda Bitcoin çıkışı görürsek bakış açım değişebilir. Piyasa her iki yönde de hareket ediyor. Şimdilik bu, tarihin tekerrür etmesi halinde bekleyebileceğimiz %30’luk düzeltmelerden biri gibi görünüyor.”

  • Pentoshi’nin Analizinden Öne Çıkanlar:
    • Altcoin piyasasındaki çöküşün nedenleri
    • Pentoshi’nin altcoin piyasasına yönelik beklentileri
    • Pentoshi’nin kripto boğa piyasasına yönelik iyimserliği
    • Pentoshi’nin potansiyel riskler ve destek seviyeleri hakkındaki görüşleri
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.