DOLAR 32,5876
EURO 34,8072
ALTIN 2.505,62
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

PC için uygun fiyatlı oyun aboneliği: Xbox Game Pass Xbox Game Pass PC özellikleri neler? Uygun fiyatla bilgisayar için abonelik sistemini uygun fiyatla …

16.04.2020
A+
A-

Dünyayı etkisi altına alan salgın riskinden sonra insanlar evine kapanmış durumda. Evde zaman geçirebilmek için de çevrimi içi platformlara büyük rağbet yaşandı. Bununla birlikte oyun oynayan kişi sayısında da büyük yükseliş var. Geçtiğimiz ay içinde Steam, anlık oyuncu sayısında rekor kırdı. Oyunlara ve oyun servislerine olan ilginin böyle artması, abonelik sistemine olan ilgiyi artırdı. Çünkü Xbox Game Pass PC özellikleri incelendiğinde onlarca başarılı oyunun oldukça düşük fiyatla oyuncularla buluştuğu görülüyor.

Xbox Game Pass, sadece konsol için düşünülebilir. Ancak Microsoft, bilgisayardan oyun oynayanları da unutmadı. Henüz beta olan sistemle birlikte birçok oyun kütüphaneye eklendi. Üstelik belirlenen aylık fiyat oldukça uygun seviyeye çekildi. Sistemin böylesine uygun fiyatlı olmasının ilk sebebi betada olması.

Onlarca oyunun bulunduğu kütüphaneye sahip olmak için aylık 14,99 TL gibi cüzi bir miktar ödemek gerekiyor. Üstelik, abonelik sisteminin daha çok kullanıcıya erişebilmesi için 14,99 TL olan fiyat da indirimle 5,90 TL’ye çekilmiş durumda.

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.