DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Pazen Bez Nedir? Pazen Bez Özellikleri Nelerdir?

22.04.2020
A+
A-

Pazen bez etek, elbise, şort ya da bebek kıyafetleri ile temizlik bezleri gibi o kadar fazla ayrı alanda kullanılmaktadır. aynı zamanda bebek battaniyesi veya pijama gibi önemli eşyalar adına da kullanılan bir kumaştır. Sıcak tutma özelliği bir uçtan bir uca kış mevsiminde sağlıklı ve güvenli bir tatbik imkanı tanır.

Pazen Bez Nedir?

Bezayağı örgülü, hafif gramajı bulunan ve beyazlatılmış, çoğu öbür alanda kullanılan hassas yapısı ile pamuklu türe sahip kumaşa pazen bez denmektedir. Genelde iç kısmı tüylü bir pamuk özelliğine sahip olan pazen kumaş, dış bölümü ise perdahlı pamuk bez özelliği üzerinden üretimden geçmektedir. Özellikle gramajı hafifletilmiş bir kumaş olarak bilinir. Öyle fazla öbür alanda güvenli şekilde dilekçe potansiyeliyle, geniş bir alana yayılmış bez türüdür.

Pazen Kumaş Özellikleri Nelerdir?

Pazen bez böylece fazla öbür özelliği ile gündelik yaşamda kullanılan eşyalar ile giyimler için fazla sık değerlendirilmektedir.

– Hafif bir gramaja sahiptir.
– Dayanıklıdır.
– Keza içi keza de dışı pamukludur.
– Yumuşaktır.
– Diri tutumludur.
– Özel yapısı ile sıcak alıkoyma özelliğine sahiptir.

Bu gibi öyle fazla özelliği nedeniyle 7’den 70’e pek çok birey için giyim konusunda sık sık değerlendirilmektedir.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.