DOLAR 32,3862
EURO 34,7837
ALTIN 2.395,62
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Paper Moon’a suç duyurusu!

08.06.2020
A+
A-

Savcılık başvurusunun ardından, ‘alıcı sırrı’nın üçüncü kişilere verilmesi oldu. Ailesine ait lokanta yemek yiyen eşi Ali Gürsoy’un, faturaları elde eden Melis Gürsoy, bu kayıtları, aralarındaki boşanma davasında mahkemeye sundu.

Bir süredir boşanma haberleri ile gündemde olan Melis Gürsoy ve Ali Gürsoy çifti yollarını ayırma kararı aldı. Melis Gürsoy geçen ay 12 sene önce evlendiği Ali Gürsoy’a karşısında boşanma davası açtı. İstanbul Aile Mahkemesi’nde açılan davada duruşma geçen hafta ara karar verdi. Anılan kararda baba Gürsoy’un, biri 8 diğeri 11 yaşındaki iki çocuk için 20 bin TL iştirak nafakası ödemesine karar verdi.

750 Bin liralık kredi kartı harcaması 

Ali Gürsoy’un avukatı Ersan Taştekin mahkemeye sunduğu dilekçede, 20 bin TL’lik nafaka için “yüksek” diyerek miktarın indirilmesini istedi. Dilekçede, Gürsoy’un inşaat sektöründe olduğu mali durumunun ise kötü olduğu savunuldu. Dilekçede, anne Gürsoy’un ise aylık kredi kartı harcamasının ise 750 bin TL olduğu öne sürüldü.

Dinçkök Ailesi’ne ait Paper Moon, İstanbul’un en gözde restoranlarından biri.

Nafaka 20 Yerine 60 Bin TL Olsun

Nafakanın indirilmesi talebine Melis Gürsoy ise avukatı aracılığı ile yanıt verdi. Dilekçede iki çocuk için belirlenen 20 bin TL’lik nafakanın 60 bin TL’ye çıkarılması istendi. Dilekçede, ‘Gürsoy’un finansal durumunun kötü olduğu’ savunmasının ise gerçeği yansıtmadığı iddia edildi. Dilekçede, Ali Gürsoy’un, Akmerkez’de bulunan Paper Moon İstanbul’daki son bir takvim restoran harcamasının 90 bin TL olduğu belirtildi. Dilekçenin ekinde, anılan harcamalara ilişkin ayrıntılı döküm tablosu da dosyaya sunuldu.

Yöneticiler hakkında suç duyurusu yapıldı 

Dosyaya sunulan yemek yemek harcamalarından bilen Ali Gürsoy ise, ‘Herif sırrı niteliğindeki bilgilerim üçüncü kişilere verildi’ diyerek, restoranın alt olduğu Akmerkez Lokantacılık Gıda AŞ’nin yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Hakkında suç duyurusunda bulunulan şirket ve yöneticileri şöyle: Akmerkez Lokantacılık Yiyecek San. AŞ, Alize Dinçkök, Fatma Şebnem Kefeli, Davit Braunştayn, Naile Banuhan Yürükoğlu…

Savcılık tatbik dilekçesinde, anılan faturaların dosyaya sunulmasına ilişkin mahkemenin bir kararının olmadığı kaydedilerek “Kötü niyetli olarak, davada aleyhe göstermek için elde edildi” görüşü savunuldu.

Kaynak: patronlardunyasi.com

Kaynak: blackorwhitedergi.com

Kaynak: haberkimde.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.