DOLAR 32,5997
EURO 34,7996
ALTIN 2.404,43
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Özge Özder ve Sinan Güleryüz bebeklerinin yüzünü ilk kez paylaştı

25.03.2021
A+
A-

Örnek evlilikleriyle takdir toplayan Özge Özder-Sinan Güleryüz çifti kızları Eva Luna’nın yüzünü ilk kez sevenleriyle paylaştı.

Instagram hesabında 492 bin takipçisi bulunan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından peş peş paylaşımlar yaparak mutlu evliliklerini taçlandırdıkları bebekleri ile fotoğraflarını sevenlerine sundu.

Bebeği Eva Luna’nın kırkının çıktığını belirten Özge Özder bebeğinin fotoğraflarını şu duygusal notla paylaştı:

“Merhaba dünya… Dilerim dünya varlığınla daha güzel bir yer olsun… Ömrün ay gibi aydınlık ve parlak, masalları kıskandıracak kadar güzel ve ışıklı olsun ay kız… Annen ve baban çok aşık sana… Ömrümüz oldukça yanında, her ihtiyaç duyduğunda arkanda, siper olmamız gerektiğinde ve tüm kötülüklere karşı önünde, yanında olamıyorsak ise omuz başındayız meleğim… Bunu hiç unutma… Varlığın en büyük armağan bize… Sen kendini seç ve gerçekleştir yeter… Artık tüm şükürlerimiz varlığına… Hoş geldin annesinin küçük tırtılı… Hoş geldin küçük ay perisi… Kırkımız çıktı bugün… İyi dileklerinize, dualarınıza ve güzel kalplerinize emanet ederek paylaşıyorum meleğimi…”

SETLERE DÖNDÜ

Öte yandan Özge Özder, rol aldığı ‘Sadakatsiz’ dizisinden hamilelik nedeniyle kısa süreliğine ayrılmıştı.

Ünlü oyuncu yeniden sete dönüş yaptı. Dizide ‘Volkan’ karakterini canlandıran Caner Cindoruk ile sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Özge Özder kısa sürede 52 kiloya düştü.

Diyet yapmadan iki haftada 15 kilo veren Özder, yeni annelere tavsiyede bulunarak “Sadece süt vererek aldığım kilolar hızla eridi. Rejim yapmayınız, emziriniz anneler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.