DOLAR 32,3835
EURO 35,0225
ALTIN 2.326,63
BIST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Özge Borak: Bağıra bağıra ağladı

28.11.2017
A+
A-

İstanbullu Gelin dizisinde Begüm karakterine hayat veren Özge Borak, 15 yıllık Toffee isimli köpeği yaşamını yitirdi. Köpeğiyle birçok anısı bulunan 35 yaşındaki Borak, duygusal bir mesaj yayınlayarak köpeğine veda etti.

Borak şu sözleri dile getirdi: “Ailemizin bir parçası, güzel kızımız Toffee, bugün bizi bıraktı… Her şey 15 yıl önce benim yap-boz yapmamla başladı. Büyük bir kanepe üstüne sıra sıra dizilmiş minik golden retriever yavrularının olduğu yap-bozun parçalarını bulmaya çalışıyordum. Sonra babama “biz de bir tane sahiplenelim mi?” dedim. Olur mu olmaz mı derken, biraz araştırdık, Toffee’yi bulduk. Gerçi o zaman adı başkaydı, 3 buçuk aylıktı ve bir aile sahiplenmişti ama ona bakamayacaklarına karar vermişlerdi, evlerindeki yardımcıları da hep elektrik süpürgesiyle korkutmuştu. Aldık evimize, aslında kurtarmış olduk onu. Toffee ismini verdik rengi karamel diye..

“ÇOK SEVDİK AMA ÇOK”

Çok sevdik ama çok. O da bizi sevdi. Öyle güzel yaşadı ki, içim rahat çünkü mutluydu bizimle. Biz de onunla. Çok güzel günler yaşattın bize bu 15 yılda.. Ufacıktın, simsiyah zeytin gibi kara burnun vardı. Zamanla yaşlandıkça pespembe oldu o burun.

“ELEKTRİK SÜPÜRGESİNİ HİÇ SEVMEZDİN”

Bebeklerin de oldu güzel kızım ve sen çok iyi bir anne oldun. Tek tek besledin, büyüttün onları.. Ne kadar iyi huyluydun, güzel bakardın hep. Ve hiçbir zaman sevmedin elektrik süpürgesini. Ne zaman temizlik olsa, oflaya puflaya oda oda gezerdin. Yazı da kışı da severdin benim gibi. Denizde yüzmeye, kar’a kafanı daldırıp yürümeye bayılırdın ve dahası..

Hep bizimleydin, her anımızda. Hepimiz seni çok sevdik ama babamın senin üstündeki emeği çok büyük. Ancak bu kadar ilgilenebilir, böyle özenle bakabilirdi sana. Babam sayesinde bu yaşına olabilen en sağlıklı şekilde gelmiştin. İyi ki hayatımıza girdin. Teşekkür ederiz yaşattığın her an için..

“EN AZINDAN ACI ÇEKMEDİN”

Ama bugün kahrolduk. Bağıra bağıra ağladık. İçim acıyor. Canım çok yanıyor. Biliyorum zamanla küllenecek bu alev ama biz seni hiç unutmayacağız. En azından çok acı çekmedin diye avunacağız ve en güzel anılarımızın başrollerinden olacaksın.. Dedim ya dostum çok şükür bizimle hep mutluydun, şimdi de olduğun yerde mutlu ol.. Özleyeceğiz seni hem de çok…”

Özge Borak: Bağıra bağıra ağladı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.