DOLAR 32,2582
EURO 34,7915
ALTIN 2.402,46
BIST 10.322,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Oyunu kazanamayınca, demir sopa ile saldırdı!

19.03.2018
A+
A-

Andrew Otton ve iki arkadaşı parkta oturup, beraber Pokemon GO oynadıkları sırada, korkunç bir olay yaşadılar. Oyunun doğası gereği civardaki Gym’i ele geçiren 3 arkadaş, bu sırada bir yabancının arabasını oturdukları yerin biraz yakınına park ettiğini gördüler. Arabasının içinden çıkan yabancı, 3’lünün yanına yaklaşıp, “Hanginiz Andy diye?” diye sormuş. Üstelik bu soruyu sorarken elindeki demir sopayı da tehditkar bir şekilde sallıyormuş.

Olayın baş kahramanı Andrew’in oyundaki kullanıcı adı AndySamberg olduğundan durumu hızlıca kavramış. Saldırgana yaptıkları şeyin hiçbir yanlış yanı olmadığını anlatmaya çalışsa da, ne yazık ki başarılı olamamış. Elindeki demir sopa ve kaba kuvvetle karşılık veren saldırgan, olayın ardından arabasına atlayarak uzaklaşmış.

Saldırganın kullandığı arabanın plakasının fotoğrafını alan 3 arkadaş suç duyurusunda bulunmuş. Daha sonraları yakalanan saldırganın adının ise Stephen Jolly olduğu öğrenildi. Suçlamaları reddeden Jolly, saldırganlık ve fiziksel şiddet suçlarıyla yargılanıyor.

:: Pokemon oynamaya devam ediyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.