DOLAR 32,2707
EURO 34,8091
ALTIN 2.464,45
BIST 10.358,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Oyunculuğa ara vererek çiftlik kurmuştu! İlker Ayrık yeni hayatını anlattı: 11 köpek, 2 eşeğim var

Yılan Hikayesi, Tatlı Hayat, Yedi Numara, Geniş Aile ve Seksenler gibi dizilerin yanı sıra yarışma sunuculuğu da yapan İlker Ayrık, eşiyle birlikte geçtiğimiz sene çiftlik kurmuştu. Artık daha az projede yer alarak vaktinin çoğunu ailesiyle çiftlikte …

30.12.2023
A+
A-

Yılan Hikayesi, Tatlı Hayat, Yedi Numara, Geniş Aile ve Seksenler gibi dizilerin yanı sıra yarışma sunuculuğu da yapan İlker Ayrık, eşiyle birlikte geçtiğimiz sene çiftlik kurmuştu. Artık daha az projede yer alarak vaktinin çoğunu ailesiyle çiftlikte geçiren oyuncu,7 dönümlük bir arazide hem tarım, hem konaklama hem de restoran sektöründe hizmet veriyor.

11 KÖPEK, 2 EŞEK, KÜMES HAYVANLARI VE TAVŞANLARI VAR

Ünlü oyuncu katıldığı bir etkinlikte çiftlik hayatını anlattı. Sebzeden, meyveye çeşit çeşit mahsul yetiştiren Ayrık, “Çiftçilik ve restorancılık güzel gidiyor. Hayvanların hepsiyle aram çok iyi. 11 köpeğim, 2 eşeğim, kümes hayvanlarım ve tavşanlarım var. Hayko Cepkin’in de eşeği var. Eşekleri bir araya getireceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

Eşiyle birlikte büyük emek veren Ayrık, çiftliklerinde açık hava sineması ve caz konserleri organizasyonları da düzenliyor.
Ünlü oyuncu ve eşi çiftliklerinde aynı zamanda tavuk, ördek ve kaz besliyor. Bahçelerden toplanan taze ürünler, satılmak üzere pazarda yerini alıyor.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.