DOLAR 32,2546
EURO 34,7164
ALTIN 2.400,19
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Oyuncu telefonu Mate 20X canlı olarak görüntülendi!

15.10.2018
A+
A-

Geçtiğimiz saatlerde yapılan sızıntı ile birlikte Huawei Mate 20X canlı olarak görüntülendi. Devasa ekranı ve teknik özellikleri ile ön plana çıkan Huawei‘nin oyun odaklı telefonu, Galaxy Note serisine doğrudan rakip olarak piyasaya sunulacak. Bugün sızdırılan görüntülerde de görebileceğiniz üzere yeni akıllı telefon bir akıllı kaleme sahip olacak.

Huawei’nin mağazasında çekildiği ön görülen görüntülerde Mate 20 standında üç tane model yan yana görüntülendi. Paylaşılan raporlara göre soldaki iki cihazın Mate 20 ve Mate 20 Pro olduğu belirtiliyor. En sağdaki cihaz ise Huawei’nin oyun odaklı akıllı telefonu Mate 20X olacağı tahmin ediliyor.

Huawei Mate 20X özellikleri

Resmileşmeyen detaylara göre, akıllı telefon 7.21 inç boyutlu OLED ekrana ve 2240 x 1080 ekran çözünürlüğüne sahip olacak. Neredeyse bir tablet boyutunda ekranla gelecek olan telefonun işlemcisinin Kirin 980 olacağını kesin gözüyle bakabiliriz.

Mate 20 Pro özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı!

Huawei Mate 20 Pro hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Yaşanılan gelişmeye göre Mate 20 Pro özellikleri ve fiyatı doğrulandı.Detaylar haberimizde!

RAM ve depolama noktasında ise çeşitli seçenekler olacak. 6 GB RAM ve 8 GB RAM seçenekleri yine çok yüksek olasılık. Tasarım noktasında ise Mate 20 serisinin benzer bir şekilde sürdürüleceği iddialar arasında.

Kamera noktasında ise, oyun odaklı bir telefon olacağı için Leica optiklerinin yer alıp almayacağı konusunda bir bilgi yok.

16 Ekim tarihinde yapılacak olan lansmanı, ShiftDelete.Net olarak yerinde takip edeceğiz. Bu lansmanda Mate 20, Mate 20 Pro, Porsche Design ve Mate 20X modellerinin tanıtılacağı artık kesinleşti diyebiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.