DOLAR 32,2633
EURO 34,7121
ALTIN 2.400,55
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Bataryası bitmeyen telefon: realme 6i inceleme! realme 6i hakkında merak edenler için inceleme ile karşınızdayız. realme 6i özellikleri ve Türkiye fiyatı…

19.08.2020
A+
A-

Orta seviye akıllı telefonların günden güne performansının yükselmesi sayesinde uygun fiyata kaliteli akıllı telefon almak mümkün hale geldi. Bu modellerden bir tanesi de realme 6i oldu. Uygun fiyatının yannı sıra beraberinde getirdiği teknik özellikleriyle de kullanıcıları memnun etmeyi başaran realme 6i’nin teknik özellikleri neler ve Türkiye Fiyatı ne kadar?

realme 6i özellikleri

Orta seviye akıllı telefon modellerinden biri olan realme 6i’nin arka tarafı ve çerçeveleri plastikten oluşuyor. Ekranı ise Gorilla Glass 3 ile korunuyor. Bunun yanı sıra, ekranın fabrika çıkışlı olarak koruma ile geldiğini de ekleyelim. 9 mm kalınlığa ve 199 gr ağırlığa sahip olan realmi 6i, 6.5 inç boyutunda, 720×1600 piksel çözünürlük sunan IPS LCD panel ile birlikte geliyor.

Sekiz çekirdekli Mediatek Helio G80 işlemcisinden güç alan model, 128 GB depolama alanına ve 4 GB RAM‘e sahip.

Toplamda beş farklı kamera ile gelen realme 6i, arka tarafta dört, ön tarafta ise bir kamera ile görüntü kaydetmenize olanak sağlıyor. Arka taraftaki ana kamera f/1.8 diyafram ve 48 megapiksel çözünürlük sunarken, ultra geniş açı kamera f/2.3 diyafram aralığı ve 8 megapiksel ile geliyor. Geri kalan iki kamera ise biri 2 megapiksel makro, diğeri de 2 megapiksel derinlik algılayıcı olarak öne çıkıyor.

Ön yüzde bulunan selfi kamerası ise f/2.4 diyafram aralığına ve 16 megapiksel çözünürlüğe sahip.

realme 6i’nin en önemli özelliklerinden biri ise batarya performansı. İçinde 5000 mAh‘lık batarya ile gelen telefon, 18W hızlı şarj adaptörünü de kutu içeriğinde sunuyor.

realme 6i Türkiye‘de 2.899 liradan satışa sunuldu. Ürünün sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, 6.5 inçlik ekrana, Snapdragon 665 işlemcisine ve 4 GB RAM sunan realme 5i, şu an için büyük bir kampanya ile 2199 TL liraya satışa sunuldu. realme 5i’nin sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.