DOLAR 32,4567
EURO 34,7928
ALTIN 2.440,77
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

Oyun telefonu: Asus ROG Phone 3 çıkış tarihi açıklandı Asus ROG Phone 3 çıkış tarihi ortaya çıktı. 16 GB RAM özelliği ve dev bataryası ile dikkat çeken bu …

24.06.2020
A+
A-

Çin’in sosyal medya platformu olarak adlandırılan Weibo’da bir ileti paylaşan Asus, oyunlar konusunda Tencent Games ile birlikte bir meslek birliği yapıyor. Bilindiği üzere Tencent Games, League of Legends ve Riot Games ile çalışıyor.

16 GB RAM özelliğine sahip olan ROG Phone 3, gücünü Snapdragon 865 işlemcisinden alacak. Hem kendisi 5800 mAh’lik bir bataryadan beslenecek ve 6.59 inç büyüklüğünde olan ekranı ile birlikte hizmet verecek.

Tayvanlı teknoloji firması, yeni akıllı telefonunu önümüzdeki ay kullanıcıların beğenisine sunacak. Arka tarafında 3 adet kamera bulunduran bu aygıt, 512 GB depolama alanına ev sahipliği yapıyor.

Asus markasının üçüncü oyun telefonu olarak raflardaki yerini alacak olan ROG Phone 3, kutusundan Android 10 ile birlikte çıkacak. Keza daha önce kendisinin AnTuTu testinden 646,310 puan aldığını da öğrenmiştik.

Bu skor, 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı özelliklerine sahip olan model için geçerli. Son olarak bu modelin fiyatı hakkında herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Asus ROG Phone 3 hakkında neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.