DOLAR 32,2390
EURO 34,7957
ALTIN 2.416,11
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Oyun Kripto Paraları: En İyi 3 Mücevher

Oyun kripto paraları dünyasında yatırım yapmak isteyenler için en iyi 3 mücevheri keşfedin. Bu rehberimizde hangi kripto paralara yatırım yapmanın en karlı olduğunu öğrenin.

28.04.2024
A+
A-

Altyapıyı, tüm kripto para projelerinin bir şekilde ihtiyaç duyduğu araçlardır. Bunlar arasında oyun altyapısı da oldukça önemli. Çünkü, bunlar oyunların kullanıcı tabanlarını büyütmek ve başarılı olmak için ihtiyaç duydukları araçlar. Altcoinbuzz ekibinden kripto uzmanı Stu L, en iyi 3 oyun altcoin mücevherini tanıtıyor.

IQ Protocol (IQT)

IQ Protocol, oyun NFT’leri için önde gelen NFT ödünç verme protokolüdür. Aslında, bu protokol o kadar iyi çalışıyor ki, boş bir cüzdanı olan kriptoya yeni başlayan biri bunu ücretsiz olarak deneyebilir. Gas ücreti ödemek zorunda değiller. Ayrıca, oynadıkları oyundan kazandıkları gelirleri krediyi ödemek için kullanmaları mümkün. Eski bir Web2 oyuncusunu kripto oyunlarına çekmenin bundan daha kolay bir yolunu görmedik.

  • 10 milyon IQT Megadrop Mart sonunda başladı ve en az birkaç hafta daha Q2 boyunca devam edecek.
  • IQ Protocol ile entegrasyon, oyunculara pazarlamanın diğer yollarından daha hızlı ve daha ucuza daha fazla kullanıcı elde etmek anlamına geliyor.
  • Kryptomon ve Mars4 oyunları artık NFT kiralamaları için IQ’yu oyunlarına entegre ediyor.

xRaise

xRaise, oyun oynamak için gördüğümüz en iyi cüzdanlardan biri. ZkSync uyumlu olduğu için oyuncuların sevdiğini bildiğimiz 2 özelliğe sahip: Gizlilik ve Hesap Soyutlama. Hesap soyutlama birçok insan için biraz gri bir alan. Ama oyuncular buna bayılıyor. Ve xRaise buna sahip.

  • Oyuncular Oturum Anahtarını seviyor. Bu, oynamaya başlamadan önce oyunla ilgili bir dizi işlemi önceden imzalayabileceğiniz yer.
  • xRaise şimdi oturum açabilir ve cüzdanınızın ve varlıklarının yalnızca bir kısmını oynadığınız oyuna gösterebilirsiniz.

PARSIQ (PRQ)

PARSIQ, genellikle oyunlarla ilişkilendirmediğimiz bir proje. Birincil teklifleri genel Web3 altyapısı içindir. Blok kaşifleri ve on-chain veri sorgulama gibi alanlar. Altcoin projesini ve altyapının bu kısmını çok seviyoruz.

  • PARSIQ Reaktif Network ve Reaktif Akıllı Sözleşmeleri, oyunlar için ezber bozan bir özellik sunuyor.
  • Reaktif Akıllı Sözleşme, düşmanınızı öldürdüğünüzde ve ilerlediğinizde tepki verecektir. Bu hem yeni NFT’ler veya oyun içi para birimi hem de dinamik olmaları halinde mevcut NFT’lerinizde değişiklikler anlamına gelebilir.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.