DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Oppo Reno 3 inceleme videosu Oppo Reno 3 çözümleme ile Oppo Reno 3 özellikleri kullanıcılara neler sağlıyor, nasıl bir deneyim yaratıyor…

19.05.2020
A+
A-

Kullanıcılarına ayrı özellikler ile öbür bir deneyim sunmayı amaçlayan Oppo Reno 3 modelinin özelliklerine bu videoda yakından bakıyoruz. Özellikleri sizler için anlatırken, telefonu test ediyor ve bu test sırasında elde ettiğimiz deneyimleri de sizlere aktarıyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Oppo Reno 3 özellikleri neler?

Oppo Reno 3 özelliklerine ilk olarak ekran göre başlayabiliriz. Oppo Reno 3 ekranına baktığımız vakit 6.4 inç büyüklüğünde 1080×2400 piksel çözünürlüğe sahip bir ekran görüyoruz. Bu ekran AMOLED bir panele sahip ve kullanıcılarına damla çentik tasarımı ile beraber yeterli bir tecrübe sunuyor.

Telefonun işlemci tarafına baktığımızda ise MediaTek Helio P90 işlemcisini görüyoruz. 8 çekirdekli bu işlemcinin 2 çekirdeği 2.2 GHz bandında çalışırken kalan 6 çekirdek ise 2.0 GHz bandında çalışıyor. Bu işlemciye RAM tarafında ise 8 GB RAM eşlik ediyor. Telefon işletim sistemi olarak kutudan Android 10 ile beraber çıkıyor ve ColorOS 7 arayüz birimini kulanıyor.

Telefon toplamda 4 ayrı arkadaki kamera ve tek bir ön kameraya sahip. Bu arka kamera kameralardan ana kamera 48 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/1.8 diyafram açıklığına, geniş açısal kamera 8 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.2 diyafram açıklığına, telefoto kamera 13 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.4 diyafram açıklığına ve arkadaki son kamera olan derinlik algılayıcı kamera ise 2 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.4 diyafram açıklığına sahip değerler ile karşımıza çıkıyorlar. Arka kamera 4K 30 fps değer videolar çekebiliyor. Telefonun ön kamerasına baktığımızda ise 44 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.4 diyafram açıklığına sahip bir kamera görebiliyoruz.

Telefon 4025 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip. Bu batarya kutudan meydana çıkan 30 Watt gücündeki adaptör ile beraber 1 saat 15 dakika içerisinde sorumluluk olabiliyor.

Telefon hakkında daha pozitif detaydan bahsettiğimiz videoyu izledikten daha sonra bizler ile fikirlerini ve eleştirilerinizi YouTube yorumlar kısmında paylaşmayı ihmal etmeyin. Çoktan iyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.