DOLAR 32,2820
EURO 34,5734
ALTIN 2.413,10
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Oppo R17 fiyatı ve çıkış tarihi doğrulandı!

20.08.2018
A+
A-
Xiaomi Pocophone F1 performans testi ortaya çıktı!

Uygun fiyat amiral gemisi performansı sunması beklenilen Xiaomi Pocophone F1’in performansı gözler önüne serildi. İşte Xiaomi Pocophone F1 performans testi!

Geçtiğimiz Mart ayında R15 ve R15 Pro modellerini piyasaya süren Oppo, yeni akıllı telefonlarıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta tanıtılan Oppo R17 modelinin özellerini hızlıca hatırlatalım.

Oppo’nun yeni akıllı telefonu kısa bir süre önce tanıtılan Snapdragon 670 işlemciden güç alıyor. 10 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci olan Snapdragon 670, sekiz adet Kryo 360 işlemci çekirdeğine ve Adreno 615 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Cihazın 6.4 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranında rakiplerine göre küçük bir çentik yer alıyor. Full HD+ çözünürlük sunan ekrandaki bu çentik içerisinde ön kamera yer alıyor. Çentiğin hemen üst kısmında ise hoparlör bulunuyor.

Parmak izi okuyucuya sahip bu ekranın yer aldığı Oppo R17, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına ev sahipliği yapıyor. Cihazın arkasında 16 Megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ve buna eşlik eden ikinci kamera yer alıyor.

Ön kısımda ise 25 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.0 diyaframa sahip bir kamera bulunuyor. Android 8.1 Oreo ile kutudan çıkan cihazın, 3500 mAhbataryalı kapasitesi Oppo VOOC teknolojisi sayesinde hızlı bir şekilde şarj olabiliyor.

Oppo R17 fiyatı ve çıkış tarihi!

İki farklı renkte satışa sunulacak Oppo R17’nin fiyatı ve çıkış tarihi resmi olarak açıklandı. Yapılan resmi açıklamaya göre yeni akıllı telefonun etiket fiyatı 509 dolar olarak belirlendi. 23 Ağustos tarihinde ilk olarak Çin pazarında satışa çıkacak olan yeni akıllı telefon, kısa bir süre içerisinde küresel pazara açılması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.