DOLAR 32,2924
EURO 34,7058
ALTIN 2.396,19
BIST 10.322,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Dünya Kupası maçını dev ekrandan izlediler!

11.07.2018
A+
A-

Medya üyelerinin katıldığı etkinlikte davetliler, devam etmekte olan FIFA Dünya Kupası için mükemmel bir projector olan BenQ TK800 ile canlı yayınlanan bir maçı izlediler.

Projektör, XPR teknolojisi sayesinde sunduğu 8.3 milyon ayrı piksel ile büyüleyici görsel kalite sağlıyor, böylece her kare yüksek netlikte gösteriliyor. Hızlı tempoda gerçekleşen aksiyonları mükemmel şekilde yakalayan TK800, renk hassasiyeti ve 4K lens sistem teknolojisiyle her canlı detayı da sunuyor. Sahadaki aksiyon yoğunlaştığında ise 4K renk kartelası, ekrandaki farklı tonlara odaklanarak daha keskin bir görüntü sunuyor. Özel Futbol ve Spor modları ise maçın tüm sesini, stadyumu projektörün bulunduğu ortama getirerek gerçekçi bir deneyim yaşatıyor.

BenQ W1700 inceleme – Projeksiyonda 4K oyun keyfi!

Bu videomuzda ise 4K ve HDR özellikleri ile dikkat çeken BenQ W1700 modelini inceliyoruz. BenQ W1700 inceleme videomuz ile bu modelin sunduğu deneyimi yorumluyoruz.

BenQ Türkiye’den Ergin Yavuzol etkinlikle ilgili şunları söyledi: “TK800’ün piyasaya çıkışı, FIFA Dünya Kupası’yla aynı zamana denk geldiği için büyük bir fırsata sahibiz. Dünya klasında futbol yeteneklerini, TK800 gibi bir projektörle ilk elden gösterme şansını elde ettik. Yapmak istediğimiz, ürün hakkında sadece teorik bilgiler sunmak yerine ürünü ilk elden deneyimleme şansı yaratmaktı. Projektör özellikle sporseverler için tasarlandı ve en iyi görüntü/ses deneyimini, BenQ’nun son teknolojisiyle sunarak, bu Dünya Kupası’nın olmazsa olmazlarından biri haline getirildi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.