DOLAR 32,2747
EURO 34,7012
ALTIN 2.411,78
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Opera 64 sürümü çıktı! Çok daha hızlı ve güvenli

08.10.2019
A+
A-

İzleyicileri engellemek için EasyPrivacy Tracking Protection tarafından hazırlanan liste kullanılıyor. Yani, tamamen önüne geçmek mümkün değil, ancak kullanıcılar tespit ettikleri izleyicileri de ekleyebiliyor. Bu ve reklam engelleme açıldığında internet sitelerinin yüzde 23 oranında daha hızlı yüklendiği belirtiliyor.

Reklam engelleyici ile benzer şekilde izleme koruma özelliği varsayılan olarak kapalı. Ayarlar seçeneği altında yer alan Gizlilik ve Güvenlik bölümünden her iki özelliği aktif hale getirebiliyorsunuz.

Opera 64’ün bir diğer yenilik ise ekran görüntüsü alma özelliğinin geliştirilmesi oldu. Kullanıcılar Ctrl + Shift + 2 tuşlarına basarak tüm sayfayı PDF olarak kaydedebiliyor. Buna ek olarak kullanıcılar bir internet sitesinin bir bölümünü kesebilir veya aldığı ekran görüntüsü üzerinde çizim vs. yapabilir.

Bulanıklaştırma ve çizim araçları da bu özelliğin kavuştuğu yenilikler arasında yer alıyor. Opera 64 sürümünü Windows, Mac ve Linux kullanıcıları indirerek kullanmaya başlayabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.