DOLAR 32,2917
EURO 34,6648
ALTIN 2.404,28
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Onlar en hızlısı: En iyi tez resim makineleri Kullanıcılar tarafından ilgiyle beklenen ve peşine düşüp takip edilen makineler için sizlere özel bir liste hazırladık…

01.07.2020
A+
A-

Şipşak resim makineleri çekilen fotoğrafın saniyeler içinde elinizde olmasını karşılayan ve baskı olayını saniyelere düşüren bir cihaz. Birçok markanın ikonik ülkü gelmiş çabuk makinesi bulunuyor. Bunlar arasında kuşkusuz Fujifilm yer alıyor. Yakın dönemde, geliştirilmiş özellikteki cihazlarla karşımıza meydana çıkan Canon da bu heyecanlı serüvene katılmış durumda.

Almanya merkezli Leica ise ürettiği lensler ile aklımızda yer etmiş olsa da tez fotoğraf makineleri de bulunuyor. Bunların yanına Polaroid markasının resim makineleri de bu noktada listemizde kendisine yer bulacak.

Bu cihazların en büyük handikapı ise çektikçe eksilen ve çok yüksek fiyatlara satılan baskı kağıtları olsa da bu tutkudan vazgeçmeyen milyonlar bulunuyor.

Polaroid OneStep Plus

Orijinal Polaroid markasının bir süredir ortalarda görünmediği oysa ardından karşımıza OneStep serisi ile çıktığını görüyoruz. Polaroid OneStep Plus ve Polaroid OneStep 2 modelleri keza oldukça retro görünüyor ayrıca de başarılı fotoğraflar yakalamanızı sağlıyor. Türkiye’de belirtilen kanallardan satın alınabilen bu şipşak makinenin özellikleri de yeni model ile birlikte güncelleniyor:

Film türü: Polaroid 600 ve Polaroid i-Tipi

Gösterme boyutu: 108×88 mm

Tarafsız: 103mm / 89mm

En Az çekim mesafesi: 60cm

Odak modları: Makro, Adi ve Gösterme

Flaş: Dahili

Zamanlayıcı: Var

Vizör: Optik

Kullanıcı seviyesi: Açılış

Bluetooth bağlantısının entegrasyonu sağlanan bu fotoğraf makinesinin bir de zeki telefon üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Bu kontroller arasında ise birkaç yeni çekim modu ekleniyorken, çift pozlama gibi bağlı özellikler de eklenmiş oluyor.

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.