DOLAR 32,2535
EURO 34,7139
ALTIN 2.403,66
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C

OnePlus uygun fiyatlı bir modelle karşımıza çıkacak! Bir süredir merakla beklenen OnePlus Nord, şirketin bu yıl tanıtacağı orta segmentteki tek cihazı olmayabilir…

12.07.2020
A+
A-

OnePlus’ın yakın zamanda orta segmentte farklı bir model daha tanıtması beklenmiyordu ancak son çıkan Geekbench listesinde OnePlus BE2028 adı altında farklı bir cihaz daha tespit edildi.

Bilindiği üzere OnePlus Nord modelinin Snapdragon 765G işlemcisinden güç alması bekleniyor. Ancak bu gizemli cihaz Geekbench listesine göre Qualcomm’un geçen ay tanıttığı ilk 5G destekli Snapdragon 600 serisi işlemcisi olan Snapdragon 690 işlemciden güç alacak. Ayrıca cihazın 8 GB RAM‘e sahip olması beklenen OnePlus Nord modelinden farklı olarak 6 GB RAM ile gelmesi bekleniyor.

Cihazın diğer özellikleri hakkında bir bilgi yok ancak yonga setinin özelliklerine dayanarak 90Hz yenileme hızına sahip Full HD Plus çözünürlüğünde bir ekranla karşımıza çıkabileceğini söyleyebiliriz. Bu cihazın resmi adı hakkında da bir bilgi yok fakat OnePlus Nord Lite olabileceği hakkında iddialar bulunuyor.

Cihazın diğer özellikleri ve çıkış tarihi konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Cihazla ilgili yeni detaylar geldiğinde sizlerle paylaşıyor olacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.