DOLAR 32,2423
EURO 34,7437
ALTIN 2.397,52
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

OnePlus, Kendi Reklamını Yapmaya Çalışırken iPhone Reklamı Yapıp Rezil Oldu

03.01.2023
A+
A-

Marques Brownlee, 2022’nin en iyi telefonları ile ilgili bir video yayınladı ve bu videoyu Twitter’daki takipçileri ile de paylaştı. Tweete yanıt veren OnePlus ise “2023’te yanıldığınızı kanıtlayacağız.” şeklinde iddialı bir yanıt verdi. Ancak buradaki esas mesele, paylaşımın bir iPhone’dan yapılmış oluşuydu.

OnePlus’ın Twitter’daki paylaşımında, bu paylaşımın iPhone’dan yapıldığını anlatan “via Twitter for iPhone” ibaresine yer verilmişti. Ancak burada, bu rezil oluştan daha önemli bir detay vardı. Bundan bir süre önce açıklama yapan Twitter, paylaşımların hangi cihazdan yapıldığını gösteren özelliği kaldırdığını duyurmuştu.

OnePlus’ın rezil olduğu paylaşım işte böyle görünüyordu

OnePLus

Bugün Twitter kullanıcılarının çok büyük bir bölümü, bir paylaşımın iPhone’dan mı yoksa Android telefondan mı yapıldığını göremiyorlar. Marques Brownlee’nin başına gelen olay, Twitter sürümünün güncel olmayabileceğini düşündürüyor. Ancak bu noktada net bir bilgiye sahip değiliz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.