DOLAR 32,5909
EURO 34,8629
ALTIN 2.504,91
BIST 9.682,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

OnePlus 7T bir kez daha performans testinde

19.09.2019
A+
A-

OnePlus HD1903 kod adıyla performans testine giren telefonun OnePlus 7T’den başka bir model olamayacağı düşünülüyor. OnePlus 7T performans testi sonuçları ile birlikte OnePlus 7T RAM kapasitesi ve OnePlus 7T işletim sistemi de belli oldu. Ayrıca, telefonun gücünü Snapdragon 855 Plus‘tan alacağı da tahmin ediliyor.

Bu arada ağustos ayında OnePlus ailesinden bir model daha Geekbench testinde görüntülenmişti. Bu modelin de OnePlus 7T olduğu söylenmişti. Ancak, bir önceki testin Geekbench 4.0.0 versiyonunda yapıldığın altını çizelim. Güncel testin versiyonu ise aşağıdaki fotoğrafta da göreceğiniz gibi Geekbench 5.0.1.

Verilere baktığımızda, telefonun 8 GB RAM ve Android 10 işletim sistemi ile geldiğini görüyoruz. Tek çekirdekte 791 puan alan telefon, çoklu çekirdekte ise 2.855 puan ile dikkat çekiyor. Telefonun gücünü Snapdragon 855 Plus‘tan alacağı ihtimali de bu sonuçlarla daha da güçleniyor. Ortaya çıkan sonuçların Snapdragon 855‘li OnePlus 7’den biraz daha yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Android 10’lu OnePlus 7T performans testinde!

OnePlus 7T ve 7T Pro hakkında ortaya çıkan detaylara, her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Android 10 ile çalışan OnePlus 7T performans testinde boy gösterdi.

OnePlus yeni model ailesini 26 Eylül’de Yeni Delhi’de düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacak. OnePlus 7T ve OnePlus 7T Pro modellerine ayrıca OnePlus TV modelinin de ekleneceği düşünülüyor.

Telefonların Avrupa lansmanı ise 10 Ekim’de Londra’da yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.