DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Öne geçtikleri maçta yenilen Emre Belözoğlu Fenerbahçe’nin yıldızını yere göğe sığdıramadı

Deplasmanda öne geçmelerine rağmen Fenerbahçe’ye 2-1 yenilen MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu. “FENERBAHÇE NET BİR ŞEKİLDE BİZDEN DAHA İYİ BİR TAKIM” Mücadele ve Fenerbahçe’nin oyun gücü …

29.01.2024
A+
A-

Deplasmanda öne geçmelerine rağmen Fenerbahçe‘ye 2-1 yenilen MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

“FENERBAHÇE NET BİR ŞEKİLDE BİZDEN DAHA İYİ BİR TAKIM”

Mücadele ve Fenerbahçe‘nin oyun gücü hakkında konuşan Belözoğlu, ” Fenerbahçe‘nin kendi sahasında son 10 senenin en iyi kadrosuyla üstün oynaması gayet doğal. Net bir şekilde bizden çok daha iyi bir takım vardı karşımızda. Fazla da sözü uzatmadan söylemek lazım. Karşılık verdiğimiz 35 dakika var, istediklerimi yapan bir oyuncu grubu vardı. Fenerbahçe merkezden oynanan toplara baskı yapıyor, kazandığı topları kenara çabuk inen ve bekleriyle delici oynayan bir takım” dedi.

“FERDİ BARCELONA’DA REAL MADRİD’DE OYNAR”

Öte yandan sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu’ndan da övgü dolu sözlerle bahseden Belözoğlu, “İki tane üst düzey bekleri var. Ferdi, Avrupa’nın her takımında üst düzey Barcelona, Real Madrid’de dahi oynar” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.