DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Öne Çıkan Altcoinler ve Öngörülen Fiyat Hareketleri

Kripto para piyasasında dikkat çeken altcoinler ve gelecekteki fiyat hareketleri hakkındaki analizleri ve öngörüleri burada bulabilirsiniz. Yatırım yapmadan önce bilgi sahibi olun!

13.04.2024
A+
A-

Öne Çıkan Altcoinler

Öne Çıkan Altcoinler

Kripto piyasası, Bitcoin’in 70.000 dolar seviyesindeki önemli desteğini kaybetmesiyle ciddi bir düşüş yaşadı. Ancak, yatırımcılar halving olayı gibi katalizörlerin gelecekte yükselişi tetikleyeceğini öngörüyorlar. Bazı altcoinler ise dikkat çekmeye devam ediyor.

Toncoin (TON)

Toncoin (TON)

Kripto uzmanı Justinas Baltrusaitis’e göre, izlenmeye değer üç altcoinden ilki Toncoin (TON). TON, son haftalarda dikkat çekici bir performans sergiledi ve Cardano gibi büyük kripto paraları geride bıraktı. Toncoin’in gelecekteki performansı, genel piyasa düşüşüne rağmen yukarı yönlü seyir gösterebilir. TON yatırımcıları, HumanCode AI gibi önemli işbirliklerine odaklanarak tokenin gelecekteki potansiyelini değerlendirebilirler.

  • The Open Network ile HumanCode AI işbirliği
  • 5 milyon dolarlık teşvik programı
  • DeDust ve Ston.fi platformlarında dağıtılan TON miktarları

Dogecoin (DOGE)

İkinci sırada orijinal meme coin’i Dogecoin (DOGE) bulunuyor. Dogecoin, Bitcoin fiyatlarının düşmesiyle diğer meme kripto paralarla birlikte değer kaybetti. Ancak, 0,15 dolar seviyesindeki önemli destek, alım fırsatı sunabilir. Dogecoin’in kısa vadeli fiyat hareketleri, artan volatilite nedeniyle dikkate alınmalı. Ayrıca, Dogecoin’in balina işlemlerindeki artışlar da tokenin fiyatını etkileyebilir.

  • DOGE’nin 0,15 dolar seviyesindeki destek
  • Whale Alert tarafından bildirilen büyük işlemler

Ripple (XRP)

Son sırada ise Ripple (XRP) bulunuyor. XRP’nin kısa vadeli satışları, fiyatını aşağı çekerek 1 dolar seviyesine doğru ivmesini etkiliyor. Fiyatın 0,50 dolar seviyesinin altına düşmesi durumunda daha fazla düşüş görülebilir. Yatırımcılar, XRP’nin teknik analizindeki hassas dengeyi izlerken aynı zamanda Ripple ile SEC arasındaki yasal süreci de takip etmeliler.

  • XRP’nin 0,50 dolar seviyesi
  • Egrag Crypto’nun analizine göre ayılar ve boğalar arasındaki denge

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmanlara aittir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Her yatırım kararı öncesinde kendi araştırmanızı yapmanız önemlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.