DOLAR 32,2671
EURO 34,7458
ALTIN 2.399,32
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Ondan sadece 1 adet var: Ferrari SP38

24.05.2018
A+
A-

Ferrari otomobili en sadık müşterilerinden birisi için özel olarak ürettiklerini ifade ediyor. Bu şanslı kişinin kimliği ise açıklanmıyor. Kısacası, bu harika otomobili kazara nerde görme şansımız olur ya da olur mu bilemiyoruz.

Ferrari 488 GTB modelindeki çift turbo V8 motorun kullanıldığı özel yapım otomobil, tamamen yeni bir gövde yapısıyla çok daha fütüristik bir imaja bürünmüş. Motorun detayları ise paylaşılmıyor ancak 488 modelinin 3.9 litre hacminde 660 beygir gücünde olduğunu not olarak düşelim. 488 şasesinden gelen yan hava delikleri de yine örtülmüş durumda Çift ara soğutucu ise F40 modelinden esinlenmiş.

Öte yandan, arka tarafın görüş açısı neredeyse yok gibi desek yeridir. Arkada kullanılan 3 katman motorun üstünü kapatırken aynısını görüş alanına da uygulamış. Bu haliyle otomobil Lotus Evora modelini de bir miktar anımsatıyor. Aracın çizgileri ve boyutları büyük benzerliğe sahip.

1967 Ford Shelby GT500 Super Snake geri dönüyor!

Muscle car efsanesi 1967 Ford Shelby GT500 Super Snake tekrar yollara çıkacak. Sadece 10 adet üretilecek olan otomobil tamamen orijinaline sadık bir şekilde sipariş üzerine üretilecek.

Ferrari SP38 ilk kez 26 Mayıs tarihinde İtalya Como Gölü’ndeki tarihi araçların gösterimi de yapılan Concorso d’Eleganza Villa d’Este otelinde kendisini gösterecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.