DOLAR 32,2114
EURO 34,7921
ALTIN 2.426,85
BIST 10.089,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Ömer’de Şule’nin gerçek yüzü ortaya çıktı! “Karşında Gamze var unutma”

Star TV’de pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Ömer’in 35 bölümünde; Ömer ile Gamze arasında ev krizi ve Şule’nin Ömer takıntısı gün yüzüne çıktı. İşte Ömer son bölümde yaşananlar…

12.12.2023
A+
A-

Başrollerini Gökçe BahadırSelahattin Paşalı, ve Barış Falay’ın paylaştığı Ömer, 11 Aralık Pazartesi akşamı 35. bölümüyle ekranlara geldi. Diziye, Gamze’nin Ömer’in tablosunu Şule’nin evinde görmesi damga vurdu.

TAHİR, VİCDAN’I KURTARDI

Ömer son bölümde; lokantaya koşup gelen Nilüfer, annesi ile Hakan’ı polislerin götürdüğünü söyleyip yardım istedi. Herkes onunla ilgilenirken Tahir de Hasan’ı arayıp Vicdan için yardım istedi.

O sırada Gamze‘ye ev tuttuğu için kızan Ömer, babaannesi korkunca tartışmayı bıraktı.

Ardından Reşat Hoca’nın isteğiyle Ömer ve Gamze, babaanneyi alıp eve giderken, Tahir de Vicdan ile Hakan’ın semt karakolunda olduğunu öğrendi.

Tahir ve Nilüfer ile karakola doğru yola çıkan Reşat, oğlunu bu bilgilere nasıl ulaştığı konusunda sıkıştırdı. Tahir de “Bir kere de bana güven” diyerek dernekteki arkadaşlarını aradığını söyledi.

“BENİ NASIL YOK SAYARSIN GAMZE?”

Eve gidince Gamze ve Ömer’e “Aranızdaki sorunu çözün” diyen Nezahat, Tuna’dan kendisini odasına götürmesini istedi. O sırada bahçeye giden Ömer, “Sen Çiçek Hanım ile kavgadan sonra fırladın çıktın ve gidip ev mi tuttun? ‘Şükran aradı’ demiştin, sen bana yine yalan söyledin. Sen nasıl beni yok sayarsın, hiç mi saygın yok bana?” dedi.

Gamze de “Şu hayatta en önemli şey huzur. Ben de çocuğumun bizim huzurumuz için gidip ev tuttum” diye cevap verdi.

Gamze yokken yaşanan hacizden bahseden ve aciz duruma düştüğünü anlatan Ömer, “Şimdi elime para geçince sırtımı dönüp gidemem. Sen yarın gidip ev sahibine vazgeçtiğini söyleyeceksin. Bu ihtiyacı benim uygun olduğum zamanda karşılamama müsaade edeceksin. Çünkü orası bizim evimiz değil, senin yalanla dolanla tuttuğun bir daire” dedi.

“BEN OĞLUMLA EVİME GİDİYORUM”

Bunun üzerine Gamze de “Son sözün bu mu? Ben, oğlumla o daireye gideceğim. Çünkü her çocuk gibi benim oğlumun buna ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

REŞAT’TAN ÇİÇEK’E UYARI

Tahir için endişelenen Reşat, Ömer’e “Neden onlarla gitmedin?” diye kızdı. Gamze’nin Çiçek Hanım ile de anlaşamadığını ifade eden Ömer, onun yaptıklarını Reşat’a anlattı. Gamze’nin gelini değil, kızı olduğunu söyleyen Reşat, “Onu kırarsan beni de kırarsın. Bunu böyle bil” dedi.

Reşat Ademoğlu, Gamze’nin ev tutmakta haklı olduğunu söylerken; Ömer de “Çiğnedi geçti, yok saydı beni” dedi.

TAHİR’DEN NİLÜFER’E: BENİ AFFET

O sırada Nilüfer’in davetiyle Vicdan’ı evine giren ve çay içen Tahir, Nilüfer’in çocukluk fotoğraflarına baktı. Üzülen Tahir, “Bütün bu yıllarda yanında yoktum. Çaresizlikten kahroluyorum. Ne yapacağımı da bilemiyorum ama çok üzgünüm. Affet ya da affetme. Ben senin yerinde olsam affetmezdim” dedi.

Nilüfer, “Seni üzmek için yapmadım. Belki bilmediğin o zamanları merak edersin diye gösterdim. Ben seni çok merak ediyorum çünkü” diyerek babasının elini tuttu.

Vicdan ise Tahir’e isterse kalabileceğini söyledi ve “Bir gece aile gibi olamaz mıyız? Aynı çatı altında kalamaz mıyız? Benim için çok anlamı var” dedi. Tahir de kabul etti.

Aynı anlarda Reşat’ın sözlerine bozulan Çiçek ise “Bu ailenin kadınları pek dilli ama ben susar otururum saksı gibi” dedi.

Gamze Ömer’siz, Ömer Gamze’siz mutsuz bir gece geçirirken; Ömer, Şule’nin telefonuyla işe gitti.

EDA VE EMİNE’YE ÇEKİM TEKLİFİ

Emine’yi de akşamki klip çekimine gelmesi için ikna eden Eda, 50 bin TL alacağını duyunca sevinçten havalara uçtu.

“SEN ÖMER’E Mİ AŞIKSIN ŞULE?”

Sabah Nevzat kendisini kardeşiyle ilgili bir kez daha uyarınca şüphelenen Gamze, galeriye gidip “Sen Ömer’e aşık mı oldun?” diye sordu.

Şule’nin “Nasıl gördün sen bizi içeride, asılıyor muydum sence Ömer’e?” cevabına yanıt veren Gamze, “Ben bunu sormadım. Senin ne hissettiğini sordum” dedi.

Şule ise “Evet aşığım ama Ömer’e değil başkasına. Akşam bana yemeğe gel, kadın kadına konuşalım. Ömer’e saygı ve hayranlıktan başka bir şey hissetmediğimi gör” dedi.

Oğluna söz verdiği için onun davetini reddeden Gamze, Şule’nin kendisine uzattığı kartı alıp bankaya geri döndü. Ömer’in yanına giden Şule ise aşık olduğunu iddia ettiği Doğu ile tanışması için onu eve yemeğe çağırdı.

REŞAT, TAHİR’İN İŞ YERİNE GİTTİ

Bu sırada Tahir’i merak eden ve onun iş yerini ziyarete giden Reşat ise zamanında yaptığı hataları telafi etmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Tahir de “O tren kaçtı baba. Niye benimle bir türlü gurur duyamıyorsun?” dedi.

Oğlunun sözleriyle daha da endişelenen Reşat, “Bu şatafatın kaynağı ne, kim senin gözünü nasıl boyuyor? Onunla görüşmek istiyorum” dedi. Kendini kontrol edemeyen Tahir ise “Burası senin mahallene benzemez. Herkesin işi gücü var, herkesle her zaman görüşemezsin” dedi. Gücün oğlunu zehirlediğini belirten Reşat ise “Yazıklar olsun” diyerek orayı terk etti.

EDA VE EMİNE TUZAĞA DÜŞTÜ

Şükran ve Nisa, okul çıkışı kızlarını almaya okula gitseler de onlara ulaşamayıp endişelenirken; Yaman onları takip etti. Yaman içeri giremezken; çekime gitmediklerini anlayan Eda ve Emine korkuyla gözyaşlarına boğuldu.

TAHİR, ŞEYH İLE TANIŞTI

Tahir ise dergahta ilk kez Reşat’ı görünce intikam yemini eden şeyh ile görüşüp onun elini öptü.

GAMZE, ÖMER’İN TABLOSUNU BULDU

Şule ve Doğu’nun hareketlerinden şüphelenen Gamze, lavabo bahanesiyle diğer odaya girince Ömer’in tablosunu gördü. Peşinden gelen Şule’ye “Ömer’in atölyede satılan resminin burada ne işi var?” diye sordu.

Ömer ile Gamze’nin arasındaki ev krizi ve Gamze’nin Şule’nin Ömer takıntısını fark etmesine sosyal medyadan yorum yağdı.

“Gamze, Şule’nin ne kadar tehlikeli olduğunu anladı”
“Ömer artık çocukluğu bırak eşinin yanına git”
“Gamze gözünü aç artık”
“Üzgünüm ama Nevzat, Şule konusunda haklı çıkacak”
“Ömer abarttı biraz”
“Gamze, Ömer’i Şule’ye bırakmaz”
“Sert kayaya çarptın Şule”
“Şule niyetin belli de karşında Gamze var unutma”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.